logov5

Actualitat del centre

El Centre Mèdic Rambla Nova és el resultat del procés de definició de l’espai comú entre les necessitats dels metges i les dels seus pacients.

 Actualitat destacada

Actualitat

S’incorpora a CMRN David Godall Sanromá, especialista en psicologia Clínica

Jun 16, 2023
Avui estem encantats d'anunciar una nova incorporació al nostre equip professional. Donem la benvinguda al Doctor David Godall, qui es converteix en un membre destacat del nostre equip mèdic. VEURE FITXA DE DAVID GODALL
Notícies

S'incorpora a Centre Medic Rambla Nova el Dr. Xavier Málaga Valles del Instituo Clavel, equip de neurocirurgia especialitzat en cirurgia de columna i crani.

Des 03, 2021
NEUROCIRUJANO.ESPECIALISTA EN CIRUGÍA ONCOLÓGICA Y DE BASE DE CRÁNEO, CIRUGÍA ONCOLÓGICA MEDULAR, CIRUGÍA DE COLUMNA DEGENERATIVA Y NEURALGIA DEL TRIGÉMINO.
Actualitat

La leche es buena o "mala"

Jun 25, 2021
En la última década, el consumo de leche de vaca se ha reducido en más de 10 kilos por habitante y año. Un hecho que los productores y transformadores de leche de vaca, cabra, oveja y búfala representados por la Associació Interprofessional Lletera de…

Què estas buscant?

Demaneu Cita Online

Demaneu Cita Online

Avantatges de la citación Online

  • A qualsevol hora del dia
  • Sense esperes i molt fàcil
  • Tries l'hora que millor et va
  • Pots modificar-la si vols o cancel·lar-la
 

 

Centre Mèdic Rambla Nova

footer1

El projecte del centre es gesta l’any 2009 quan, partint de la idea original i en un procés d’anàlisi en què participen dos col·lectius, es defineixen tots els vessants del projecte, tècniques i perceptives, tenint en compte les visions del metge i el pacient del que ha de ser aquest espai de relació, on l’activitat mèdica ha d’assolir les màximes quotes de satisfacció.

Instal·lacions

footer2

Les 14 consultes es resolen en un únic espai, en alguns casos dividit per una mampara opaca de vidre que separa el propi despatx de la zona d’exploració. Cada consulta compta amb l’equipament apropiat per al diagnòstic o el tractament propis de les especialitats que allotja.

On estem

footer3
© Centre Mèdic Rambla Nova
Rambla Nova, 103 (Edifici Atlàntic)
CP 43001
Tarragona, España
 

Contactar amb nosaltres

footer4
 

Per telèfon

Tel. +34 977 25 00 00 |
Per email
Contactar per formulari

Connecta amb nosaltres

if linkedin 437252if YouTube 191274flickrissue