logov5

Actualitat del centre

El Centre Mèdic Rambla Nova és el resultat del procés de definició de l’espai comú entre les necessitats dels metges i les dels seus pacients.

El Dr. Carles Hernández, participa al Fòrum Internacional de Futbol a Angola

Fòrum Internaciona del Futbol

El passat mes d'agost, el Dr. Carles Hernández, metge especialista en Medicina de l’Educació Física i l’Esport del Centre Mèdic Rambla Nova, va assistir invitat per l'Academia de Futebol de Angola AFA, al Fòrum Internacional de Futbol que aquest país organitzava a la capital, Luanda. La ponència del Dr. Hernández presentava de forma acurada les lesions en el món del futbol i la prevenció de les mateixes. La incidència i la casuística de les lesions en el futbol modern, el diagnòstic precoç de les mateixes, el seu tractament, les rutines de prevenció de lesions i d'altres aspectes, com la nutrició i la suplementació ergogènica, van ser l'eix central de la seva intervenció.

L'ex-jugador de l'Atlètic de Madrid i del Chelesea F.C., Jimmy Floyd Hasselbaiink, Vitor Baia, ex-porter del F.C. Barcelona i de la selecció de Portugal, Avram GRANT, entrenador del Chelsea FC a la temporada 2007-2008, Manuel Lapuente, llicenciat en Educació Física i Preparador Físic d'equips de futbol en col·laboració amb l'ex-jugador Víctor Muñoz, van ser altres dels ponents d'aquest Fòrum Internacional.

Què estas buscant?

Demaneu Cita Online

Demaneu Cita Online

Avantatges de la citación Online

  • A qualsevol hora del dia
  • Sense esperes i molt fàcil
  • Tries l'hora que millor et va
  • Pots modificar-la si vols o cancel·lar-la
 

 

Centre Mèdic Rambla Nova

footer1

El projecte del centre es gesta l’any 2009 quan, partint de la idea original i en un procés d’anàlisi en què participen dos col·lectius, es defineixen tots els vessants del projecte, tècniques i perceptives, tenint en compte les visions del metge i el pacient del que ha de ser aquest espai de relació, on l’activitat mèdica ha d’assolir les màximes quotes de satisfacció.

Instal·lacions

footer2

Les 14 consultes es resolen en un únic espai, en alguns casos dividit per una mampara opaca de vidre que separa el propi despatx de la zona d’exploració. Cada consulta compta amb l’equipament apropiat per al diagnòstic o el tractament propis de les especialitats que allotja.

On estem

footer3
© Centre Mèdic Rambla Nova
Rambla Nova, 103 (Edifici Atlàntic)
CP 43001
Tarragona, España
 

Contactar amb nosaltres

footer4
 

Per telèfon

Tel. +34 977 25 00 00 |
Per email
Contactar per formulari

Connecta amb nosaltres

if linkedin 437252if YouTube 191274flickrissue