logov5

Actualitat del centre

El Centre Mèdic Rambla Nova és el resultat del procés de definició de l’espai comú entre les necessitats dels metges i les dels seus pacients.

El Centre Mèdic Rambla Nova compleix quatre anys

El passat dia 12 de setembre el Centre Mèdic Rambla Nova va complir quatre anys des de la seva obertura. En aquests quatre anys el centre s’ha consolidat com un referent en l’assistència mèdica privada a les comarques de Tarragona, assolint en aquest aniversari la xifra de 42.245 usuaris, havent realitzat 157.833 visites i 3.793 procediments de cirurgia menor ambulatòria.

Com a conseqüència d’aquest gran creixement, el centre s’enfronta al gran repte de seguir mantenint els mateixos nivells de qualitat que han merescut la confiança de tots aquests usuaris / pacients, raó de ser d’aquest projecte engrescador. En aquest sentit, estem treballant, de manera prioritària, per a millorar el servei de citacions, incorporant, durant el proper mes d’octubre, un nou sistema d’atenció telefònica més sofisticat, que ens permetrà una millor gestió de les trucades. A més el centre està incorporant al seu quadre mèdic nous professionals per tal de millorar els temps d’espera, aspecte fonamental de la qualitat assistencial.

En aquests quatre anys hem estat molt atents a tots els comentaris que ens heu fet, intentant incorporar-los en els nostres protocols, fent el possible per a corregir totes aquelles coses que es podien fer millor. Amb el compromís de seguir complint amb el nostre repte d’oferir una assistència mèdica de la màxima qualitat, us encoratgem a continuar ajudant-nos a millorar. Moltes gràcies per la vostra confiança.

Què estas buscant?

Demaneu Cita Online

Demaneu Cita Online

Avantatges de la citación Online

  • A qualsevol hora del dia
  • Sense esperes i molt fàcil
  • Tries l'hora que millor et va
  • Pots modificar-la si vols o cancel·lar-la
 

 

Centre Mèdic Rambla Nova

footer1

El projecte del centre es gesta l’any 2009 quan, partint de la idea original i en un procés d’anàlisi en què participen dos col·lectius, es defineixen tots els vessants del projecte, tècniques i perceptives, tenint en compte les visions del metge i el pacient del que ha de ser aquest espai de relació, on l’activitat mèdica ha d’assolir les màximes quotes de satisfacció.

Instal·lacions

footer2

Les 14 consultes es resolen en un únic espai, en alguns casos dividit per una mampara opaca de vidre que separa el propi despatx de la zona d’exploració. Cada consulta compta amb l’equipament apropiat per al diagnòstic o el tractament propis de les especialitats que allotja.

On estem

footer3
© Centre Mèdic Rambla Nova
Rambla Nova, 103 (Edifici Atlàntic)
CP 43001
Tarragona, España
 

Contactar amb nosaltres

footer4
 

Per telèfon

Tel. +34 977 25 00 00 |
Per email
Contactar per formulari

Connecta amb nosaltres

if linkedin 437252if YouTube 191274flickrissue