logov5

Actualitat del centre

El Centre Mèdic Rambla Nova és el resultat del procés de definició de l’espai comú entre les necessitats dels metges i les dels seus pacients.

Centre Mèdic Rambla Nova celebra el segon aniversari

2n aniversari

El passat dijous 12 de setembre va fer dos anys que el Centre Mèdic Rambla Nova va obrir les portes. Amb aquest motiu, com l’any passat, es va celebrar un sopar al Mas Rosselló per celebrar l’aniversari. A més dels membres de l’equip mèdic i del personal del centre, hi van assistir representants de les companyies asseguradores i del col·legi de metges. Durant l’acte, que va tenir un caràcter festiu i distés, la Dra. Teresa Maria Argemí, en representació del centre, va donar les gràcies a tots pels èxits assolits i va encoratjar a tothom a seguir treballant per a consolidar el centre com un referent de l’assistència sanitària a les comarques de Tarragona, emplaçant a tothom a la celebració de l’any vinent. Per la seva part, el Dr. Fernando Vizcarro, President del Col·legi de Metges de Tarragona, felicità al centre per la seva trajectòria, animant-nos a seguir treballant en el mateix camí.

Gràcies a tots!

Què estas buscant?

Demaneu Cita Online

Demaneu Cita Online

Avantatges de la citación Online

  • A qualsevol hora del dia
  • Sense esperes i molt fàcil
  • Tries l'hora que millor et va
  • Pots modificar-la si vols o cancel·lar-la
 

 

Centre Mèdic Rambla Nova

footer1

El projecte del centre es gesta l’any 2009 quan, partint de la idea original i en un procés d’anàlisi en què participen dos col·lectius, es defineixen tots els vessants del projecte, tècniques i perceptives, tenint en compte les visions del metge i el pacient del que ha de ser aquest espai de relació, on l’activitat mèdica ha d’assolir les màximes quotes de satisfacció.

Instal·lacions

footer2

Les 14 consultes es resolen en un únic espai, en alguns casos dividit per una mampara opaca de vidre que separa el propi despatx de la zona d’exploració. Cada consulta compta amb l’equipament apropiat per al diagnòstic o el tractament propis de les especialitats que allotja.

On estem

footer3
© Centre Mèdic Rambla Nova
Rambla Nova, 103 (Edifici Atlàntic)
CP 43001
Tarragona, España
 

Contactar amb nosaltres

footer4
 

Per telèfon

Tel. +34 977 25 00 00 |
Per email
Contactar per formulari

Connecta amb nosaltres

if linkedin 437252if YouTube 191274flickrissue