logov5

Actualitat del centre

El Centre Mèdic Rambla Nova és el resultat del procés de definició de l’espai comú entre les necessitats dels metges i les dels seus pacients.

Prepara la tornada a l'escola i a la llar d'infants amb Homeopatia

Les vacances s'acaben, el cole comença i d'aquí a poc comença l'època hivernal.

Amb ella apareixeran els primers refredats, per la qual cosa és convenient preparar els nens perquè puguin tenir les màximes defenses per enfrontar-s'hi.

En aquests dies que donem pas a la tardor i amb ell a la temporada de refredats, grips i altres infeccions típiques de la baixada de les temperatures, cal extremar les precaucions per evitar contraure aquestes patologies i és aquí, on els tractaments homeopàtics són de gran efectivitat, en la prevenció d'infeccions per virus respiratoris, així com qualsevol tipus de patologia otorrinolaringològica com otitis, amigdalitis, faringitis, refredats de vies altes o laringitis, ja que s'utilitzen de manera preventiva i redueixen les possibilitats de patir-o com a mínim, d'alleujar els seus molestos símptomes i limitar o fer desaparèixer les recaigudes.

L'Homeopatia té un paper molt important en aquesta prevenció. I és que en els últims anys, els medicaments homeopàtics s'han convertit en el gran aliat a l'hora de prevenir i tractar els nombrosos processos vírics que pateixen els nens en el període hivernal.

La possibilitat d'administrar els medicaments homeopàtics tan en exclusiva com complementant als medicaments convencionals, tenint en compte a més la rara presència de contraindicacions o efectes adversos, ha portat a nombrosos pediatres a incorporar-los en les seves prescripcions.

A la nostra consulta ja hem començat a preparar els nens per al seu retorn a l'escola i a la llar d'infants.

Què estas buscant?

Demaneu Cita Online

Demaneu Cita Online

Avantatges de la citación Online

  • A qualsevol hora del dia
  • Sense esperes i molt fàcil
  • Tries l'hora que millor et va
  • Pots modificar-la si vols o cancel·lar-la
 

 

Centre Mèdic Rambla Nova

footer1

El projecte del centre es gesta l’any 2009 quan, partint de la idea original i en un procés d’anàlisi en què participen dos col·lectius, es defineixen tots els vessants del projecte, tècniques i perceptives, tenint en compte les visions del metge i el pacient del que ha de ser aquest espai de relació, on l’activitat mèdica ha d’assolir les màximes quotes de satisfacció.

Instal·lacions

footer2

Les 14 consultes es resolen en un únic espai, en alguns casos dividit per una mampara opaca de vidre que separa el propi despatx de la zona d’exploració. Cada consulta compta amb l’equipament apropiat per al diagnòstic o el tractament propis de les especialitats que allotja.

On estem

footer3
© Centre Mèdic Rambla Nova
Rambla Nova, 103 (Edifici Atlàntic)
CP 43001
Tarragona, España
 

Contactar amb nosaltres

footer4
 

Per telèfon

Tel. +34 977 25 00 00 |
Per email
Contactar per formulari

Connecta amb nosaltres

if linkedin 437252if YouTube 191274flickrissue