logov5

Actualitat del centre

El Centre Mèdic Rambla Nova és el resultat del procés de definició de l’espai comú entre les necessitats dels metges i les dels seus pacients.

Tecnologia biogenètica per una medicina personalitzada

La Medicina Personalitzada consisteix en l'atenció individualitzada de cada pacient, tant en la salut com en la malaltia, i en base al coneixement del seu genoma. A més de l'anàlisi de la informació genètica (l'ADN), la Medicina Personalitzada també avalua l'ARN missatger (l'expressió dels gens), les proteïnes i els metabòlits. L'anàlisi de tota aquesta informació biològica, juntament amb la informació dels antecedents (personals i familiars) i de l'ambient (estils de vida), possibilita l'adequada prevenció, diagnòstic, orientació pronòstica i tractament individualitzats de les malalties. Per tant, l'objectiu final de la Medicina Personalitzada és la promoció de la salut.

Si bé la Medicina Personalitzada està encaminada a transformar en els propers anys l'assistència sanitària tal com l'entenem en l'actualitat, a tots els nivells, els tests de Medicina Personalitzada actualment disponibles ja possibiliten la promoció de la salut mitjançant: el coneixement de les nostres susceptibilitats genètiques a desenvolupar malalties, el diagnòstic precoç de les mateixes, la informació individualitzada sobre el pronòstic de cada malaltia en cada pacient, així com la determinació del tractament (ja sigui farmacològic o d'un altre tipus) més eficaç i amb la menor probabilitat d'efectes secundaris en cada individu.

Està clar que la Medicina Personalitzada és el futur de la Medicina, però també que és ja una realitat.

Trobareu més informació sobre les proves disponibles en l'apartat de procediments.

Què estas buscant?

Demaneu Cita Online

Demaneu Cita Online

Avantatges de la citación Online

  • A qualsevol hora del dia
  • Sense esperes i molt fàcil
  • Tries l'hora que millor et va
  • Pots modificar-la si vols o cancel·lar-la
 

 

Centre Mèdic Rambla Nova

footer1

El projecte del centre es gesta l’any 2009 quan, partint de la idea original i en un procés d’anàlisi en què participen dos col·lectius, es defineixen tots els vessants del projecte, tècniques i perceptives, tenint en compte les visions del metge i el pacient del que ha de ser aquest espai de relació, on l’activitat mèdica ha d’assolir les màximes quotes de satisfacció.

Instal·lacions

footer2

Les 14 consultes es resolen en un únic espai, en alguns casos dividit per una mampara opaca de vidre que separa el propi despatx de la zona d’exploració. Cada consulta compta amb l’equipament apropiat per al diagnòstic o el tractament propis de les especialitats que allotja.

On estem

footer3
© Centre Mèdic Rambla Nova
Rambla Nova, 103 (Edifici Atlàntic)
CP 43001
Tarragona, España
 

Contactar amb nosaltres

footer4
 

Per telèfon

Tel. +34 977 25 00 00 |
Per email
Contactar per formulari

Connecta amb nosaltres

if linkedin 437252if YouTube 191274flickrissue