logov5

Actualitat del centre

El Centre Mèdic Rambla Nova és el resultat del procés de definició de l’espai comú entre les necessitats dels metges i les dels seus pacients.

Centre Mèdic Rambla Nova col·labora en la Marató de donació de sang de Tarragona

Marató sang

El pròxim dissabte 14 de setembre, de 9 a 21 h, es celebra per primera vegada al Teatre Tarragona la 9a Marató de donació de sang de Tarragona. La campanya, organitzada pel Banc de Sang i Teixits (BST), compta amb la implicació de l’Ajuntament de Tarragona, l’Associació de Donants de Sang del Tarragonès i bona part del teixit social, esportiu i cultural de la ciutat. El Centre Mèdic Rambla Nova també hi participa.

La ciutat acull aquesta novena edició sota l’eslògan “Amb tu, líders en solidaritat!”. En l’anterior Marató es va batre el rècord de donants, posicionant Tarragona al capdavant de les ciutats amb més participació en una Marató de tot Europa, amb 1794 donants en una sola jornada de donació. La Marató de Tarragona vol convertir la donació de sang en una gran jornada festiva. Per això hi participen entitats, institucions, empreses i particulars que donen suport i s’impliquen organitzant un seguit d’activitats lúdiques durant tota la jornada L’objectiu de la marató és sensibilitzar sobre la importància de donar sang com un hàbit i aconseguir nous donants per estendre aquesta pràctica entre el màxim nombre de ciutadans. Cal tenir en compte que cada dia calen 1.000 donacions a Catalunya per atendre les necessitats dels malalts.

La novena edició pretén aconseguir nous donants del grup 0-, seguint la campanya que s’ha fet a tot Catalunya. Es calcula que a Tarragona hi ha 6.960 persones que són del grup 0- però només 430 són donants de sang, per això el Banc de Sang i Teixits demana als tarragonins i tarragonines que ajudin a localitzar aquestes persones del grup 0-i les animin a donar sang.

Donar sang, un hàbit cívic

De forma general, pot donar sang qualsevol persona que tingui bona salut i que compleixi les següents condicions: Tenir més de 18 anys i pesar 50 quilos o més. En cas de ser dona, no estar embarassada. Per donar sang no cal estar en dejú. Al web www.donarsang.gencat.cat es dóna resposta a les preguntes més freqüents sobre la donació de sang.

Podeu fer reserva prèvia d’hora per venir a donar sang a la marató a través del web www.donarsang.gencat.cat.

Què estas buscant?

Demaneu Cita Online

Demaneu Cita Online

Avantatges de la citación Online

  • A qualsevol hora del dia
  • Sense esperes i molt fàcil
  • Tries l'hora que millor et va
  • Pots modificar-la si vols o cancel·lar-la
 

 

Centre Mèdic Rambla Nova

footer1

El projecte del centre es gesta l’any 2009 quan, partint de la idea original i en un procés d’anàlisi en què participen dos col·lectius, es defineixen tots els vessants del projecte, tècniques i perceptives, tenint en compte les visions del metge i el pacient del que ha de ser aquest espai de relació, on l’activitat mèdica ha d’assolir les màximes quotes de satisfacció.

Instal·lacions

footer2

Les 14 consultes es resolen en un únic espai, en alguns casos dividit per una mampara opaca de vidre que separa el propi despatx de la zona d’exploració. Cada consulta compta amb l’equipament apropiat per al diagnòstic o el tractament propis de les especialitats que allotja.

On estem

footer3
© Centre Mèdic Rambla Nova
Rambla Nova, 103 (Edifici Atlàntic)
CP 43001
Tarragona, España
 

Contactar amb nosaltres

footer4
 

Per telèfon

Tel. +34 977 25 00 00 |
Per email
Contactar per formulari

Connecta amb nosaltres

if linkedin 437252if YouTube 191274flickrissue