logov5

Actualitat del centre

El Centre Mèdic Rambla Nova és el resultat del procés de definició de l’espai comú entre les necessitats dels metges i les dels seus pacients.

14 de Novembre, Dia Mundial de la Diabetis

Com cada any, el proper 14 de Novembre se celebra el "Dia mundial de la Diabetis". La finalitat d’aquesta jornada mundial és donar a conèixer i sensibilitzar la societat, en general, i les administracions, en particular, sobre aquesta malaltia. Aquest any el seu lema és Aturem l'epidèmia de la diabetis.

El 2015, el Dia Mundial de la Diabetis (DMD) passa a ser una campanya que dura tot l'any per reflectir la realitat de les persones que viuen amb diabetis. La campanya està centrada en l'alimentació saludable com a factor clau en la lluita contra la diabetis i fonamental per a la salut mundial i el desenvolupament sostenible:

Una alimentació saludable:

  1. Pot ajudar a prevenir l'aparició de la diabetis tipus 2.
  2. És una part important per al control efectiu de tots els tipus de diabetis per ajudar a evitar complicacions.

Dues qüestions informen les activitats de la campanya:

  1. Com assegurar l'accés a aliments sans? Quins aliments saludables ajudaran a prevenir l'aparició de la diabetis tipus 2?.
  2. Quins aliments saludables ajudaran a controlar de forma efectiva tots els tipus de diabetis?.

Mentre que el DMD es dirigeix ​​principalment a líders d'opinió, l'èxit de la campanya es recolza també en els grups d'interès de la comunitat mundial de la diabetis. L'objectiu és involucrar els grups d'interès per millorar l'accés als aliments saludables, salvar vides, reduir la càrrega de la diabetis i estalviar milers de milions en costos de productivitat i salut perduts.

Missatges claus de la campanya 2015:

  1. Actua per canviar la teva vida avui. L'alimentació saludable és una part important per al control de tots els tipus de diabetis.
  2. Actua per canviar el món demà. L'accés a aliments sans i assequibles és fonamental per reduir la càrrega mundial de la diabetis i assegurar el desenvolupament sostenible mundial.

Què estas buscant?

Demaneu Cita Online

Demaneu Cita Online

Avantatges de la citación Online

  • A qualsevol hora del dia
  • Sense esperes i molt fàcil
  • Tries l'hora que millor et va
  • Pots modificar-la si vols o cancel·lar-la
 

 

Centre Mèdic Rambla Nova

footer1

El projecte del centre es gesta l’any 2009 quan, partint de la idea original i en un procés d’anàlisi en què participen dos col·lectius, es defineixen tots els vessants del projecte, tècniques i perceptives, tenint en compte les visions del metge i el pacient del que ha de ser aquest espai de relació, on l’activitat mèdica ha d’assolir les màximes quotes de satisfacció.

Instal·lacions

footer2

Les 14 consultes es resolen en un únic espai, en alguns casos dividit per una mampara opaca de vidre que separa el propi despatx de la zona d’exploració. Cada consulta compta amb l’equipament apropiat per al diagnòstic o el tractament propis de les especialitats que allotja.

On estem

footer3
© Centre Mèdic Rambla Nova
Rambla Nova, 103 (Edifici Atlàntic)
CP 43001
Tarragona, España
 

Contactar amb nosaltres

footer4
 

Per telèfon

Tel. +34 977 25 00 00 |
Per email
Contactar per formulari

Connecta amb nosaltres

if linkedin 437252if YouTube 191274flickrissue