logov5

Actualitat del centre

El Centre Mèdic Rambla Nova és el resultat del procés de definició de l’espai comú entre les necessitats dels metges i les dels seus pacients.

Èxit de participació en el Circuit Juvenil CMRN 2014 de Tennis

El Circuit Juvenil que organitza cada any el Club Tennis Tarragona, inclòs en el circuit de la Federació Catalana de Tennis, ha comptat enguany amb més de 240 jugadors i jugadores d'arreu de Catalunya, entre nois i noies de 8 a 18 anys.

El Centre Mèdic Rambla Nova, en el marc de l’acord de col·laboració amb l’Escola de Tennis i Pàdel del Club, ha patrocinat per segon any consecutiu el torneig, amb l’objectiu de fomentar la pràctica de l’esport entre els més joves com a vehicle per a assolir una vida més saludable. Aquest objectiu s’emmarca en l’estratègia del centre de promoure una actitud proactiva envers la salut, millorant els hàbits dels més petits.

Des del Centre Mèdic Rambla Nova volem felicitar als guanyadors i encoratjar a tots els participants a tornar-nos a veure l’any vinent. Moltes felicitats a tots!

Més informació sobre el torneig aquí.

Què estas buscant?

Demaneu Cita Online

Demaneu Cita Online

Avantatges de la citación Online

  • A qualsevol hora del dia
  • Sense esperes i molt fàcil
  • Tries l'hora que millor et va
  • Pots modificar-la si vols o cancel·lar-la
 

 

Centre Mèdic Rambla Nova

footer1

El projecte del centre es gesta l’any 2009 quan, partint de la idea original i en un procés d’anàlisi en què participen dos col·lectius, es defineixen tots els vessants del projecte, tècniques i perceptives, tenint en compte les visions del metge i el pacient del que ha de ser aquest espai de relació, on l’activitat mèdica ha d’assolir les màximes quotes de satisfacció.

Instal·lacions

footer2

Les 14 consultes es resolen en un únic espai, en alguns casos dividit per una mampara opaca de vidre que separa el propi despatx de la zona d’exploració. Cada consulta compta amb l’equipament apropiat per al diagnòstic o el tractament propis de les especialitats que allotja.

On estem

footer3
© Centre Mèdic Rambla Nova
Rambla Nova, 103 (Edifici Atlàntic)
CP 43001
Tarragona, España
 

Contactar amb nosaltres

footer4
 

Per telèfon

Tel. +34 977 25 00 00 |
Per email
Contactar per formulari

Connecta amb nosaltres

if linkedin 437252if YouTube 191274flickrissue