logov5

Actualitat del centre

El Centre Mèdic Rambla Nova és el resultat del procés de definició de l’espai comú entre les necessitats dels metges i les dels seus pacients.

Adéu als símptomes de l'hèrnia discal

Aquesta nova tècnica, de la qual el Dr. Pau Clavell és un pioner a nivell internacional, obre una nova via per al tractament de les malalties de columna.

L'hèrnia discal és una malaltia molt comuna en la qual part del nucli polpós que hi ha entre les vèrtebres pressiona l'arrel nerviosa i provoca símptomes neurològics que poden arribar a ser molt dolorosos i incapacitants.

Encara que en el passat la fixació dels discos ha estat l'opció de referència per tractar l'hèrnia discal i altres lesions de la columna, l'aparició de noves tècniques com el reemplaçament total de disc, o TDX (de l'anglès total disc replacement), ha suposat un canvi radical en el tractament d'aquestes malalties.

La substitució dels discos originals per discos artificials és una de les tècniques que millors resultats ofereix per al tractament de les hèrnies discals, ja que la pròtesi de disc permet preservar el moviment de l'articulació i, per tant, la mobilitat del pacient no es veu restringida, cosa impensable amb la tècnica anterior.

Què estas buscant?

Demaneu Cita Online

Demaneu Cita Online

Avantatges de la citación Online

  • A qualsevol hora del dia
  • Sense esperes i molt fàcil
  • Tries l'hora que millor et va
  • Pots modificar-la si vols o cancel·lar-la
 

 

Centre Mèdic Rambla Nova

footer1

El projecte del centre es gesta l’any 2009 quan, partint de la idea original i en un procés d’anàlisi en què participen dos col·lectius, es defineixen tots els vessants del projecte, tècniques i perceptives, tenint en compte les visions del metge i el pacient del que ha de ser aquest espai de relació, on l’activitat mèdica ha d’assolir les màximes quotes de satisfacció.

Instal·lacions

footer2

Les 14 consultes es resolen en un únic espai, en alguns casos dividit per una mampara opaca de vidre que separa el propi despatx de la zona d’exploració. Cada consulta compta amb l’equipament apropiat per al diagnòstic o el tractament propis de les especialitats que allotja.

On estem

footer3
© Centre Mèdic Rambla Nova
Rambla Nova, 103 (Edifici Atlàntic)
CP 43001
Tarragona, España
 

Contactar amb nosaltres

footer4
 

Per telèfon

Tel. +34 977 25 00 00 |
Per email
Contactar per formulari

Connecta amb nosaltres

if linkedin 437252if YouTube 191274flickrissue