logov5

Actualitat del centre

El Centre Mèdic Rambla Nova és el resultat del procés de definició de l’espai comú entre les necessitats dels metges i les dels seus pacients.

Gràcies a tots

Coincidint amb el final de les festes de Nadal, el Centre Mèdic Rambla Nova ha tancat la campanya benèfica de recollida de joguines que ha dut a terme en col·laboració amb la Creu Roja de Tarragona. Amb el lema “Per Nadal, cap nen sense joguines”, la campanya tenia prevista la donació de joguines noves o bé la donació econòmica, que seria utilitzada en la compra de més joguines.

L'èxit en la resposta de les aportacions de joguines ha permès cobrir la demanda prevista amb escreix.

Els organitzadors de la campanya volem de tot cor traslladar l'agraïment, en nom dels nens beneficiaris i les seves famílies, a tots els qui heu recolzat la campanya d'una o altra manera.

Què estas buscant?

Demaneu Cita Online

Demaneu Cita Online

Avantatges de la citación Online

  • A qualsevol hora del dia
  • Sense esperes i molt fàcil
  • Tries l'hora que millor et va
  • Pots modificar-la si vols o cancel·lar-la
 

 

Centre Mèdic Rambla Nova

footer1

El projecte del centre es gesta l’any 2009 quan, partint de la idea original i en un procés d’anàlisi en què participen dos col·lectius, es defineixen tots els vessants del projecte, tècniques i perceptives, tenint en compte les visions del metge i el pacient del que ha de ser aquest espai de relació, on l’activitat mèdica ha d’assolir les màximes quotes de satisfacció.

Instal·lacions

footer2

Les 14 consultes es resolen en un únic espai, en alguns casos dividit per una mampara opaca de vidre que separa el propi despatx de la zona d’exploració. Cada consulta compta amb l’equipament apropiat per al diagnòstic o el tractament propis de les especialitats que allotja.

On estem

footer3
© Centre Mèdic Rambla Nova
Rambla Nova, 103 (Edifici Atlàntic)
CP 43001
Tarragona, España
 

Contactar amb nosaltres

footer4
 

Per telèfon

Tel. +34 977 25 00 00 |
Per email
Contactar per formulari

Connecta amb nosaltres

if linkedin 437252if YouTube 191274flickrissue