logov5

Actualitat del centre

El Centre Mèdic Rambla Nova és el resultat del procés de definició de l’espai comú entre les necessitats dels metges i les dels seus pacients.

La Dra. Isabel Pérez, especialista en otorinolaringologia, s’incorpora a l’equip del Dr. José Javier Benito

La Dra. Isabel Pérez Hernández, llicenciada en Medicina i Cirurgia, Especialista en Otorinolaringologia i Patologia cervicofacial per l'Hostital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida, s'ha incorporat al Centre Mèdic Rambla Nova, formant equip amb el Dr. José Javier Benito González, està a càrrec d'aquesta especialitat.

La Dra. Isabel Pérez Hernández ha treballat com a metge adjunt al Servei d’Otorinolaringologia de l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida i al Servei d’Otorinolaringologia de l’Hospital de Viladecans. Actualment treballa com a metge especialista del Servei d’Otorinolaringologia de l’Hospital de Sant Joan de Reus.

Amb la incorporació de la Dra. Isabel Pérez Hernández, el servei d'Otorinolaringologia reforça la seva presència i dedicació al Centre Mèdic Rambla Nova, aportant nous procediments diagnòstics i ampliant així la cobertura de l'especialitat. Tot això, com sempre, amb l'objectiu d'oferir a Tarragona una assistència mèdica integral de la màxima qualitat.

Què estas buscant?

Demaneu Cita Online

Demaneu Cita Online

Avantatges de la citación Online

  • A qualsevol hora del dia
  • Sense esperes i molt fàcil
  • Tries l'hora que millor et va
  • Pots modificar-la si vols o cancel·lar-la
 

 

Centre Mèdic Rambla Nova

footer1

El projecte del centre es gesta l’any 2009 quan, partint de la idea original i en un procés d’anàlisi en què participen dos col·lectius, es defineixen tots els vessants del projecte, tècniques i perceptives, tenint en compte les visions del metge i el pacient del que ha de ser aquest espai de relació, on l’activitat mèdica ha d’assolir les màximes quotes de satisfacció.

Instal·lacions

footer2

Les 14 consultes es resolen en un únic espai, en alguns casos dividit per una mampara opaca de vidre que separa el propi despatx de la zona d’exploració. Cada consulta compta amb l’equipament apropiat per al diagnòstic o el tractament propis de les especialitats que allotja.

On estem

footer3
© Centre Mèdic Rambla Nova
Rambla Nova, 103 (Edifici Atlàntic)
CP 43001
Tarragona, España
 

Contactar amb nosaltres

footer4
 

Per telèfon

Tel. +34 977 25 00 00 |
Per email
Contactar per formulari

Connecta amb nosaltres

if linkedin 437252if YouTube 191274flickrissue