logov5

Actualitat del centre

El Centre Mèdic Rambla Nova és el resultat del procés de definició de l’espai comú entre les necessitats dels metges i les dels seus pacients.

Revisió ginecològica

Fer la revisió ginecològica és una oportunitat per mantenir un bon estat de salut.

Un examen de rutina anual pot ajudar a trobar malalties i problemes de salut de manera precoç. Si es detecten a temps, poden ser més senzills de tractar, per tant posen en menor risc la teva salut.

L'examen ginecològic de rutina consisteix en:

  1. Història clínica.
  2. Examen mamari.
  3. Examen genital extern i intern.
  4. Ecografia dels òrgans pèlvics (úter i ovaris).
  5. Presa de citologia (durant aquesta prova el ginecòleg pren una petita mostra de cèl·lules del coll de l'úter. Posteriorment aquestes cèl·lules seran analitzades per determinar anormalitats i possible risc de càncer de coll uterí).
  6. Detecció de malalties de transmissió sexual (avui dia existeixen proves que permeten la seva detecció i si es fa de manera precoç prevenir complicacions que es puguin produir a llarg termini).

A més, durant la revisió anual, podràs tractar amb el teu ginecòleg alguns dels següents temes:

  1. Anticoncepció i planificació familiar: Tindràs l'oportunitat de discutir les diverses opcions disponibles de manera individualitzada en funció de les teves necessitats.
  2. Menopausa: Amb la revisió es pot obtenir informació sobre els canvis que s'estan produint en aquest període, suplements que poden administrar-se per millorar els símptomes que tinguis. A més d'avaluar el prolapse d'òrgans pèlvics que es presenten amb més freqüència durant aquest període es pot diagnosticar la presència d'Osteoporosi amb una Densitometria òssia.

Bibliografia bàsica
[1] American College of Obstetricians and Gynecologists. Guidelines for women 's health care: a resource manual. 3rd ed. Washington, DC: ACOG; 2007.
[2] Boulware LI, Marinopoulos S, Phillips KA, Hwang CW, Maynor K, Merenstein D, et al. Systematic review: the value of the periodic health evaluation. Ann Intern Med 2007; 146: 289-300
[3] American College of Obstetricians and Gynecologists. Obstet Gynecol 2010; 116: 240-3. Committee opinió No. 534: well-woman visit

Què estas buscant?

Demaneu Cita Online

Demaneu Cita Online

Avantatges de la citación Online

  • A qualsevol hora del dia
  • Sense esperes i molt fàcil
  • Tries l'hora que millor et va
  • Pots modificar-la si vols o cancel·lar-la
 

 

Centre Mèdic Rambla Nova

footer1

El projecte del centre es gesta l’any 2009 quan, partint de la idea original i en un procés d’anàlisi en què participen dos col·lectius, es defineixen tots els vessants del projecte, tècniques i perceptives, tenint en compte les visions del metge i el pacient del que ha de ser aquest espai de relació, on l’activitat mèdica ha d’assolir les màximes quotes de satisfacció.

Instal·lacions

footer2

Les 14 consultes es resolen en un únic espai, en alguns casos dividit per una mampara opaca de vidre que separa el propi despatx de la zona d’exploració. Cada consulta compta amb l’equipament apropiat per al diagnòstic o el tractament propis de les especialitats que allotja.

On estem

footer3
© Centre Mèdic Rambla Nova
Rambla Nova, 103 (Edifici Atlàntic)
CP 43001
Tarragona, España
 

Contactar amb nosaltres

footer4
 

Per telèfon

Tel. +34 977 25 00 00 |
Per email
Contactar per formulari

Connecta amb nosaltres

if linkedin 437252if YouTube 191274flickrissue