logov5

Actualitat del centre

El Centre Mèdic Rambla Nova és el resultat del procés de definició de l’espai comú entre les necessitats dels metges i les dels seus pacients.

Nou conveni de col·laboració amb la Federació Catalana de Futbol

El conveni de col·laboració signat entre la Federació Catalana de Futbol (FCF) i el Centre Mèdic Rambla Nova posarà a l'abast de les entitats i esportistes federats els paràmetres i les eines necessàries per a poder sotmetre's i acreditar les corresponents revisions mèdiques prèvies a l'obtenció o renovació de les corresponents llicències federatives. Aquest conveni atorga al Centre Mèdic Rambla Nova el caràcter de "Centre mèdic col·laborador de la Federació Catalana de Futbol".

El Dr. Carles Hernández, metge especialista en Medicina de l’Educació Física i l’Esport i responsable de la Unitat de Medicina de l’Esport de CMRN, serà el responsable de la realització de les revisions als futbolistes de la FCF.

Cal tenir en compte la importància de les revisions en el context actual de sensibilització pels problemes de salut ocults, però també des del punt de vista de la seva obligatorietat i la necessitat de realitzar-les en unes condicions òptimes. En aquest sentit, el Centre Mèdic Rambla Nova posa la tecnologia més avançada i un equip mèdic pluridisciplinar a disposició dels esportistes i de tots aquells que vulgueu vigilar la vostra salut abans de realitzar qualsevol activitat física.

Fotografia: FreeDigitalPhotos.net.

Què estas buscant?

Demaneu Cita Online

Demaneu Cita Online

Avantatges de la citación Online

  • A qualsevol hora del dia
  • Sense esperes i molt fàcil
  • Tries l'hora que millor et va
  • Pots modificar-la si vols o cancel·lar-la
 

 

Centre Mèdic Rambla Nova

footer1

El projecte del centre es gesta l’any 2009 quan, partint de la idea original i en un procés d’anàlisi en què participen dos col·lectius, es defineixen tots els vessants del projecte, tècniques i perceptives, tenint en compte les visions del metge i el pacient del que ha de ser aquest espai de relació, on l’activitat mèdica ha d’assolir les màximes quotes de satisfacció.

Instal·lacions

footer2

Les 14 consultes es resolen en un únic espai, en alguns casos dividit per una mampara opaca de vidre que separa el propi despatx de la zona d’exploració. Cada consulta compta amb l’equipament apropiat per al diagnòstic o el tractament propis de les especialitats que allotja.

On estem

footer3
© Centre Mèdic Rambla Nova
Rambla Nova, 103 (Edifici Atlàntic)
CP 43001
Tarragona, España
 

Contactar amb nosaltres

footer4
 

Per telèfon

Tel. +34 977 25 00 00 |
Per email
Contactar per formulari

Connecta amb nosaltres

if linkedin 437252if YouTube 191274flickrissue