logov5

Actualitat del centre

El Centre Mèdic Rambla Nova és el resultat del procés de definició de l’espai comú entre les necessitats dels metges i les dels seus pacients.

Proves biogenètiques SYNLAB

Mitjançant un estudi genètic podem iniciar mesures preventives que impedeixin el desenvolupament de malalties a les que estem exposats pel nostre perfil genètic. Les anàlisis genètiques de Centre Mèdic Rambla Nova, amb la col·laboració de Labco, us permetran identificar malalties en curs o aquelles a les que teniu predisposició, el que facilitarà la prevenció i el diagnòstic de les mateixes. Una detecció precoç és imprescindible per a aconseguir el seu tractament eficaç.

hdr generica tienda

Els estudis genètics i de biologia molecular aplicats als problemes clínics han aconseguit enormes èxits en el diagnòstic i tractament de nombroses patologies. Aquesta contribució és especialment rellevant en el diagnòstic de malalties hereditàries, cardiovasculars, el retard mental, la infertilitat, hipoacúsies o per estudis de paternitat i parentiu, entre altres.

 

Laboratorios Synlab

SYNLAB es líder europeo en servicios diagnósticos en medicina.

SYNLAB proporciona a centros asistenciales, médicos y pacientes una oferta completa de servicios, desde análisis clínicos hasta anatomía patológica, con unidades específicas en las áreas de mayor especialización como genética o patología molecular. La compañía desarrolla su actividad al servicio de pacientes, médicos, compañías aseguradoras, hospitales, empresas, otros laboratorios y centros tanto públicos como privados.

El objetivo principal de SYNLAB es proporcionar información diagnóstica de alto valor para el cuidado del paciente en cualquier entorno sanitario. Un eficaz sistema organizativo gestiona la calidad y competencia de su plantilla, compuesta por un conjunto multidisciplinar de profesionales altamente cualificados.

synlab2

SYNLAB contribuye a la promoción de la salud con un servicio de calidad y proximidad, participando además en programas de investigación epidemiológica y médica a nivel local, nacional e internacional.

Una de las principales ventajas de SYNLAB es la dimensión de su red, que le permite dar cobertura a nivel nacional e internacional. Con ello se favorecen las sinergias entre distintos mercados, sectores y clientes. Asimismo, se posibilita la transferencia de conocimientos (know-how) y experiencia entre especialistas internacionales.

 Aquestes són algunes de les proves que us oferim a Centre Mèdic Rambla Nova:

 

CardioGen

Procediments

SportGen

Procediments

SportPlus

Procediments

Longitud Telomèrica

Procediments

ObesGen

Procediments

Test Septina9

Procediments

Risc cardiovascular

Procediments

CardioScore

Procediments

Glaucoma

Procediments

Macula

Procediments
 
SYNLAB LOGO 4c OK

 

Què estas buscant?

Demaneu Cita Online

Demaneu Cita Online

Avantatges de la citación Online

  • A qualsevol hora del dia
  • Sense esperes i molt fàcil
  • Tries l'hora que millor et va
  • Pots modificar-la si vols o cancel·lar-la
 

 

Centre Mèdic Rambla Nova

footer1

El projecte del centre es gesta l’any 2009 quan, partint de la idea original i en un procés d’anàlisi en què participen dos col·lectius, es defineixen tots els vessants del projecte, tècniques i perceptives, tenint en compte les visions del metge i el pacient del que ha de ser aquest espai de relació, on l’activitat mèdica ha d’assolir les màximes quotes de satisfacció.

Instal·lacions

footer2

Les 14 consultes es resolen en un únic espai, en alguns casos dividit per una mampara opaca de vidre que separa el propi despatx de la zona d’exploració. Cada consulta compta amb l’equipament apropiat per al diagnòstic o el tractament propis de les especialitats que allotja.

On estem

footer3
© Centre Mèdic Rambla Nova
Rambla Nova, 103 (Edifici Atlàntic)
CP 43001
Tarragona, España
 

Contactar amb nosaltres

footer4
 

Per telèfon

Tel. +34 977 25 00 00 |
Per email
Contactar per formulari

Connecta amb nosaltres

if linkedin 437252if YouTube 191274flickrissue