logov5

Actualitat del centre

El Centre Mèdic Rambla Nova és el resultat del procés de definició de l’espai comú entre les necessitats dels metges i les dels seus pacients.

Cuida la seva pell. El sol i les cures de la pell en els nens

El sol és indispensable per a la vida i, per tant, també per a l'organisme humà. Un dels principals beneficis del sol és que el nostre cos produeix vitamina D quan el sol incideix directament sobre la nostra pell. Aquesta vitamina és indispensable perquè puguem absorbir el calci i així tenir uns ossos forts i sans. Per aconseguir aquests beneficis hi ha prou amb una exposició d'entre 10 i 15 minuts tres o quatre vegades per setmana.

Per tant en petites dosis pot ser molt beneficiós però si ho prenem en excés i sense la protecció adequada comporta riscos importants per a la nostra pell i el nostre cos. Cal pensar a més que en els primers anys de vida la pell del nadó està més desprotegida enfront de les radiacions solars.

Per evitar i prevenir aquests riscos les pautes més importants que hem de seguir són les següents.

 1. A l'estiu, procurar que els nens no estiguin al sol durant les hores de major intensitat, de 12:00 a 16:00 hores.
 2. Els primers dies d'exposició són els de major risc, perquè ens pot enxampar desprevinguts i perquè el cos encara no ha sintetitzat la melanina que els protegirà després, així que és aconsellable començar a prendre el sol a poc a poc.
 3. Posar gorra, samarreta i ulleres de sol fins i tot per banyar-se. Aquestes peces poden bloquejar fins al 97% dels raigs UVB que rep el nen.
 4. Intentar buscar zones amb ombra per jugar sempre que sigui possible.
 5. Aplicar de manera abundant les cremes de protecció 30 minuts abans que el nen aquest exposat al sol. D'aquesta manera ens assegurem que la pell hagi pogut absorbir el factor de protecció i així faci la seva funció correctament.
 6. Adequar el factor de protecció al tipus de pell de cada nen, un factor de protecció 30 pot ser suficient per a un nen de pell morena i en canvi, per a un nen de pell molt blanca, necessitarem un factor de 50.
 7. Hem de repetir l'aplicació cada 2 hores i després de cada bany encara que no hagi transcorregut aquest temps.

Què estas buscant?

Demaneu Cita Online

Demaneu Cita Online

Avantatges de la citación Online

 • A qualsevol hora del dia
 • Sense esperes i molt fàcil
 • Tries l'hora que millor et va
 • Pots modificar-la si vols o cancel·lar-la
 

 

Centre Mèdic Rambla Nova

footer1

El projecte del centre es gesta l’any 2009 quan, partint de la idea original i en un procés d’anàlisi en què participen dos col·lectius, es defineixen tots els vessants del projecte, tècniques i perceptives, tenint en compte les visions del metge i el pacient del que ha de ser aquest espai de relació, on l’activitat mèdica ha d’assolir les màximes quotes de satisfacció.

Instal·lacions

footer2

Les 14 consultes es resolen en un únic espai, en alguns casos dividit per una mampara opaca de vidre que separa el propi despatx de la zona d’exploració. Cada consulta compta amb l’equipament apropiat per al diagnòstic o el tractament propis de les especialitats que allotja.

On estem

footer3
© Centre Mèdic Rambla Nova
Rambla Nova, 103 (Edifici Atlàntic)
CP 43001
Tarragona, España
 

Contactar amb nosaltres

footer4
 

Per telèfon

Tel. +34 977 25 00 00 |
Per email
Contactar per formulari

Connecta amb nosaltres

if linkedin 437252if YouTube 191274flickrissue