logov5

Actualitat del centre

El Centre Mèdic Rambla Nova és el resultat del procés de definició de l’espai comú entre les necessitats dels metges i les dels seus pacients.

Comença un nou cicle de les Jornades de Divulgació Mèdica

El proper dia 6 de febrer s'inicia el segon cicle de les Jornades de Divulgació Mèdica organitzades pel Centre Mèdic Rambla Nova. La primera jornada d'aquest nou cicle està dedicada al Càncer de Pulmó i a la importància de la prevenció i el diagnòstic precoç.

El balanç del primer any és molt positiu. Les jornades han tingut una bona acollida entre el públic en general i entre la comunitat mèdica en particular, que ha aplaudit la iniciativa com un canal directe als metges, amb vocació didàctica i la voluntat d'aclarir dubtes i mites sobre el diagnòstic i tractament de moltes malalties.

Totes les jornades celebrades fins ara s'han enregistrat en vídeo i es poden consultar a través de la web del Centre Mèdic Rambla Nova (feu clic aquí). D'aquesta manera, el contingut íntegre de les ponències fetes pels especialistes del centre es posa a l'abast de tots aquells que no van poder assistir a la jornada.

Què estas buscant?

Demaneu Cita Online

Demaneu Cita Online

Avantatges de la citación Online

  • A qualsevol hora del dia
  • Sense esperes i molt fàcil
  • Tries l'hora que millor et va
  • Pots modificar-la si vols o cancel·lar-la
 

 

Centre Mèdic Rambla Nova

footer1

El projecte del centre es gesta l’any 2009 quan, partint de la idea original i en un procés d’anàlisi en què participen dos col·lectius, es defineixen tots els vessants del projecte, tècniques i perceptives, tenint en compte les visions del metge i el pacient del que ha de ser aquest espai de relació, on l’activitat mèdica ha d’assolir les màximes quotes de satisfacció.

Instal·lacions

footer2

Les 14 consultes es resolen en un únic espai, en alguns casos dividit per una mampara opaca de vidre que separa el propi despatx de la zona d’exploració. Cada consulta compta amb l’equipament apropiat per al diagnòstic o el tractament propis de les especialitats que allotja.

On estem

footer3
© Centre Mèdic Rambla Nova
Rambla Nova, 103 (Edifici Atlàntic)
CP 43001
Tarragona, España
 

Contactar amb nosaltres

footer4
 

Per telèfon

Tel. +34 977 25 00 00 |
Per email
Contactar per formulari

Connecta amb nosaltres

if linkedin 437252if YouTube 191274flickrissue