logov5

Actualitat del centre

El Centre Mèdic Rambla Nova és el resultat del procés de definició de l’espai comú entre les necessitats dels metges i les dels seus pacients.

Centre Mèdic Rambla Nova compleix 5 anys amb el propòsit de consolidar i ampliar la seva capacitat assistencial

El Centre Mèdic Rambla Nova va celebrar el passat 12 de setembre el seu 5é aniversari. En aquests 5 anys, el centre ha tingut un creixement progressiu tant en el nombre de pacients com en l’abast del quadre d’especialitats i en l’oferta de procediments diagnòstics i/o terapèutics. Més de 50.000 pacients han passat per les nostres instal·lacions, s’han atès més de 200.000 visites i s’han fet més de 5.000 procediments de cirurgia menor ambulatòria. Aquestes xifres ens encoratgen a continuar creixent, però sobretot, a consolidar la nostra capacitat assistencial i a continuar treballant en la millora de la qualitat dels nostres serveis.

Nous reptes

En aquesta nova etapa, el Centre Mèdic Rambla Nova està treballant en dos grans objectius. D’una banda, la millora i consolidació de l’oferta actual i l’accessibilitat dels serveis. D’altra, la voluntat de continuar ampliant la capacitat assistencial amb l’ampliació de les instal·lacions, la incorporació de noves especialitats mèdiques i l’oferta de nous serveis en col·laboració amb altres centres o grups mèdics d’abast estatal.

En aquest sentit, durant els últims temps s’han incorporat diverses millores com ara un reforç del servei de citacions, amb la implantació d’un nou sistema d’atenció telefònica; la incorporació progressiva de nous professionals al quadre mèdic, i s’està treballant en la implantació d’una nova aplicació mòbil que permetrà la realització de tot tipus de gestions d’una forma ràpida i còmoda.

El Centre Mèdic Rambla Nova vol aprofitar aquestes línies per agrair als milers de pacients que han passat per les nostres instal·lacions durant tots aquest anys la confiança dipositada en nosaltres. Per aquest motiu, ens comprometen a continuar creixent i a continuar oferint la millor assistència mèdica privada.

Què estas buscant?

Demaneu Cita Online

Demaneu Cita Online

Avantatges de la citación Online

  • A qualsevol hora del dia
  • Sense esperes i molt fàcil
  • Tries l'hora que millor et va
  • Pots modificar-la si vols o cancel·lar-la
 

 

Centre Mèdic Rambla Nova

footer1

El projecte del centre es gesta l’any 2009 quan, partint de la idea original i en un procés d’anàlisi en què participen dos col·lectius, es defineixen tots els vessants del projecte, tècniques i perceptives, tenint en compte les visions del metge i el pacient del que ha de ser aquest espai de relació, on l’activitat mèdica ha d’assolir les màximes quotes de satisfacció.

Instal·lacions

footer2

Les 14 consultes es resolen en un únic espai, en alguns casos dividit per una mampara opaca de vidre que separa el propi despatx de la zona d’exploració. Cada consulta compta amb l’equipament apropiat per al diagnòstic o el tractament propis de les especialitats que allotja.

On estem

footer3
© Centre Mèdic Rambla Nova
Rambla Nova, 103 (Edifici Atlàntic)
CP 43001
Tarragona, España
 

Contactar amb nosaltres

footer4
 

Per telèfon

Tel. +34 977 25 00 00 |
Per email
Contactar per formulari

Connecta amb nosaltres

if linkedin 437252if YouTube 191274flickrissue