logov5

Actualitat del centre

El Centre Mèdic Rambla Nova és el resultat del procés de definició de l’espai comú entre les necessitats dels metges i les dels seus pacients.

Centre Mèdic Rambla Nova col·labora amb la Marató de Donació de Sang de Tarragona

Marató sang

El passat dissabte 14 de setembre es dugué a terme la 9à Marató de Donació de Sang de Tarragona en el marc de les festes de Santa Tecla. Enguany, per primera vegada, es realitzà al Teatre Tarragona en un ambient festiu, on els ciutadans de Tarragona van demostrar una vegada més el seu compromís solidari amb aquesta iniciativa organitzada pel Banc de Sang i Teixits, reconeguda com un referent a nivell europeu.

Enguany, Centre Mèdic Rambla Nova ha col•laborat en la Marató per primer cop, amb la voluntat de seguir fent-ho en el futur, conscients de la importància que tenen les donacions de sang en l’àmbit de l’assistència sanitària i com a expressió de la solidaritat entre les persones.

Centre Mèdic Rambla Nova ha establert un conveni de col•laboració amb el Banc de Sang i Teixits per oferir als seus pacients altres productes i serveis d’alt valor afegit, com el banc de cordó umbilical, el banc de teixits o el banc de llet materna, entre molts altres.

Aprofitem per recordar-vos que amb una vegada no n’hi ha prou i que a través del web www.donarsang.gencat.cat podeu fer-ho durant tot l’any. Gràcies a tots i fins l’any vinent.

Què estas buscant?

Demaneu Cita Online

Demaneu Cita Online

Avantatges de la citación Online

  • A qualsevol hora del dia
  • Sense esperes i molt fàcil
  • Tries l'hora que millor et va
  • Pots modificar-la si vols o cancel·lar-la
 

 

Centre Mèdic Rambla Nova

footer1

El projecte del centre es gesta l’any 2009 quan, partint de la idea original i en un procés d’anàlisi en què participen dos col·lectius, es defineixen tots els vessants del projecte, tècniques i perceptives, tenint en compte les visions del metge i el pacient del que ha de ser aquest espai de relació, on l’activitat mèdica ha d’assolir les màximes quotes de satisfacció.

Instal·lacions

footer2

Les 14 consultes es resolen en un únic espai, en alguns casos dividit per una mampara opaca de vidre que separa el propi despatx de la zona d’exploració. Cada consulta compta amb l’equipament apropiat per al diagnòstic o el tractament propis de les especialitats que allotja.

On estem

footer3
© Centre Mèdic Rambla Nova
Rambla Nova, 103 (Edifici Atlàntic)
CP 43001
Tarragona, España
 

Contactar amb nosaltres

footer4
 

Per telèfon

Tel. +34 977 25 00 00 |
Per email
Contactar per formulari

Connecta amb nosaltres

if linkedin 437252if YouTube 191274flickrissue