logov5

Actualitat del centre

El Centre Mèdic Rambla Nova és el resultat del procés de definició de l’espai comú entre les necessitats dels metges i les dels seus pacients.

Com afrontar les festes de Nadal? Prepara els menús més sans i equilibrats

El Nadal és una època que pot resultar gastronòmicament conflictiva si s’està seguint una dieta per a perdre pes. No obstant, és una època en la que gaudir de bones companyies a la taula és un factor social important. Per tant, la clau estarà en dissenyar menús nadalencs lleugers que permetin gaudir dels sabors més intensos i exquisits sense haver de renunciar a mantenir una alimentació variada, equilibrada i sana.

Per començar els dies festius com és el dia de Nadal, la nit de cap d’any o el dia de reis per exemple, és important no saltar-se l’esmorzar, ja que si es menja en períodes de 3-4 hores no s’arribarà amb tanta gana al següent àpat i evitarem així els típics afartaments d’aquests dies.

En el moment de cuinar, es recomanable escollir aliments i formes de cocció poc calòriques i lleugeres.

En cas que l’entrant sigui gras i calòric, de segon s’escollirà un peix a la planxa o al forn acompanyat d’una amanida o de verdures. Si pel cas contrari el segon plat és gras, com per exemple carn o peix amb salsa, per començar l’àpat s’escollirà un plat més lleuger. I per acabar l’àpat que millor que un postra fet a base de fruites o làctics baixos en greix per facilitar la digestió.

Abans de l’àpat convé no passar molt de temps al voltant de la taula i retirar el menjar just a l’acabar, ja que així hi haurà una menor probabilitat de picar.

Vigilar amb el consum de begudes alcohòliques degut al seu contingut elevat en calories i els seus efectes perjudicials sobre la salut.

En el moment de la “sobretaula” convé substituir els consum de begudes i aliments estimulants (cafè, xocolata, etc.) per aliments relaxants (infusions o similars) per disminuir la sensació d’ansietat.

En aquests dies festius, no s’ha de deixar de realitzar activitat física com per exemple sortir a caminar 45 minuts al dia, ja sigui en família o amb la companyia dels amics.

Si es pateix problemes cardiovasculars, suprimir la sal de les receptes.

A aquest link us deixem algunes idees culinàries per aquests dies: 3 receptes d’entrants, 3 receptes de segons plats i 3 receptes de postres. Són plats lleugers i equilibrats per a 4 persones.

Què estas buscant?

Demaneu Cita Online

Demaneu Cita Online

Avantatges de la citación Online

  • A qualsevol hora del dia
  • Sense esperes i molt fàcil
  • Tries l'hora que millor et va
  • Pots modificar-la si vols o cancel·lar-la
 

 

Centre Mèdic Rambla Nova

footer1

El projecte del centre es gesta l’any 2009 quan, partint de la idea original i en un procés d’anàlisi en què participen dos col·lectius, es defineixen tots els vessants del projecte, tècniques i perceptives, tenint en compte les visions del metge i el pacient del que ha de ser aquest espai de relació, on l’activitat mèdica ha d’assolir les màximes quotes de satisfacció.

Instal·lacions

footer2

Les 14 consultes es resolen en un únic espai, en alguns casos dividit per una mampara opaca de vidre que separa el propi despatx de la zona d’exploració. Cada consulta compta amb l’equipament apropiat per al diagnòstic o el tractament propis de les especialitats que allotja.

On estem

footer3
© Centre Mèdic Rambla Nova
Rambla Nova, 103 (Edifici Atlàntic)
CP 43001
Tarragona, España
 

Contactar amb nosaltres

footer4
 

Per telèfon

Tel. +34 977 25 00 00 |
Per email
Contactar per formulari

Connecta amb nosaltres

if linkedin 437252if YouTube 191274flickrissue