logov5

Actualitat del centre

El Centre Mèdic Rambla Nova és el resultat del procés de definició de l’espai comú entre les necessitats dels metges i les dels seus pacients.

El Dr. Benito participa al 5th World Congress of the IFNHOS celebrat a Nova York

El Dr. José J. Benito va participar com a ponent 5th World Congress of the IFNHOS, reunió anual dels AHNS i Centenari del servei de Cap i Coll del Centre de Càncer Memorial Sloan Kettering, celebrat a Nova York el 26-30 de juliol de 2014.

Les seves ponències van tractar sobre la Faringotomía lateral en pacients amb carcinoma de cèl·lules escamoses seleccionades de l'orofaringe lateral (Lateral pharyngotomy in patients with selected squamous cell carcinoma of the lateral oropharynx) i van tindre dues parts:

  1. Part I: Els resultats de la tècnica i funcional (Technique and functional outcomes)
  2. Part II: El fracàs local (Local failure)

En aquestes dues parts, el Dr. José J. Benito descriu les indicacions, els resultats funcionals i els factors que influeixen sobre el control local d'aquest tipus de càncers amb aquest abordatge quirúrgic. Un tipus de càncer molt relacionat amb la infecció pel virus del papil·loma humà, que està creixent en els països occidentals.

Què estas buscant?

Demaneu Cita Online

Demaneu Cita Online

Avantatges de la citación Online

  • A qualsevol hora del dia
  • Sense esperes i molt fàcil
  • Tries l'hora que millor et va
  • Pots modificar-la si vols o cancel·lar-la
 

 

Centre Mèdic Rambla Nova

footer1

El projecte del centre es gesta l’any 2009 quan, partint de la idea original i en un procés d’anàlisi en què participen dos col·lectius, es defineixen tots els vessants del projecte, tècniques i perceptives, tenint en compte les visions del metge i el pacient del que ha de ser aquest espai de relació, on l’activitat mèdica ha d’assolir les màximes quotes de satisfacció.

Instal·lacions

footer2

Les 14 consultes es resolen en un únic espai, en alguns casos dividit per una mampara opaca de vidre que separa el propi despatx de la zona d’exploració. Cada consulta compta amb l’equipament apropiat per al diagnòstic o el tractament propis de les especialitats que allotja.

On estem

footer3
© Centre Mèdic Rambla Nova
Rambla Nova, 103 (Edifici Atlàntic)
CP 43001
Tarragona, España
 

Contactar amb nosaltres

footer4
 

Per telèfon

Tel. +34 977 25 00 00 |
Per email
Contactar per formulari

Connecta amb nosaltres

if linkedin 437252if YouTube 191274flickrissue