logov5

Actualitat del centre

El Centre Mèdic Rambla Nova és el resultat del procés de definició de l’espai comú entre les necessitats dels metges i les dels seus pacients.

Centre Mèdic Rambla Nova amplia els seus serveis amb cinc nous facultatius

El Centre Mèdic Rambla Nova ha ampliat recentment els seus serveis amb la incorporació d’un nou facultatiu a les especialitats de Nefrologia, Neuropsicologia, Psicologia Clínica, Neurologia i Nutrició Humana i Dietètica. Amb aquesta extensió del quadre mèdic, el centre aporta nous procediments diagnòstics i amplia la cobertura d’aquestes especialitats, alhora que continua treballant amb l’objectiu d’oferir una assistència mèdica integral de màxima qualitat als seus usuaris.

Amb la incorporació de la Dra. Elisabet Massó, Nefròloga, el centre dóna una major cobertura en aquest àmbit mèdic. Una altra especialitat que s’amplia és la de Neuropsicologia, de la mà d'Antonio Andrés Ruiz. D’altra banda, Myriam Aberasturi, s’incorpora a l’àrea de Psicologia Clínica; la Dra. Laura Pérez-Romero a la de Neurologia i Rosa Elena Yáñez, a l’especialitat de Nutrició Humana i Dietètica.

El Centre Mèdic Rambla Nova és un dels centres de referència en assistència mèdica integral de la demarcació de Tarragona amb un quadre mèdic conformat per més de 70 facultatius pertanyents a més de 40 especialitats diferents. A més de les consultes, el centre compta amb una unitat de procediments diagnòstics i terapèutics i un quiròfan per a la realització de petites intervencions quirúrgiques.

Què estas buscant?

Demaneu Cita Online

Demaneu Cita Online

Avantatges de la citación Online

  • A qualsevol hora del dia
  • Sense esperes i molt fàcil
  • Tries l'hora que millor et va
  • Pots modificar-la si vols o cancel·lar-la
 

 

Centre Mèdic Rambla Nova

footer1

El projecte del centre es gesta l’any 2009 quan, partint de la idea original i en un procés d’anàlisi en què participen dos col·lectius, es defineixen tots els vessants del projecte, tècniques i perceptives, tenint en compte les visions del metge i el pacient del que ha de ser aquest espai de relació, on l’activitat mèdica ha d’assolir les màximes quotes de satisfacció.

Instal·lacions

footer2

Les 14 consultes es resolen en un únic espai, en alguns casos dividit per una mampara opaca de vidre que separa el propi despatx de la zona d’exploració. Cada consulta compta amb l’equipament apropiat per al diagnòstic o el tractament propis de les especialitats que allotja.

On estem

footer3
© Centre Mèdic Rambla Nova
Rambla Nova, 103 (Edifici Atlàntic)
CP 43001
Tarragona, España
 

Contactar amb nosaltres

footer4
 

Per telèfon

Tel. +34 977 25 00 00 |
Per email
Contactar per formulari

Connecta amb nosaltres

if linkedin 437252if YouTube 191274flickrissue