logov5

Actualitat del centre

El Centre Mèdic Rambla Nova és el resultat del procés de definició de l’espai comú entre les necessitats dels metges i les dels seus pacients.

Cirurgia i medicina estètica

Des de la seva fundació l'any 1996, Clínica Rinos s'ha desenvolupat en les diferents àreas de la medicina i la cirurgia estètica. El nostre objectiu és aportar harmonia a l'aspecte físic, a més de donar autoestima, renovació, canvi i il·lusió als nostres pacients. Aquests són els aspectes essencials del nostre treball.
 
Acompanyar al pacient durant tot el procés és el que ens dóna més satisfacció. Per això , prioritzem la bona informació i el bon tracte als nostres pacients, per a que se sentin sempre ben acompanyats i sobre tot ben informats.
Image

Els cirurgians plàstics tenen una àmplia formació ja que després de la seva carrera com a metges, han de passar per una dura selecció per a accedir a l'especialitat de Cirurgia Plàstica Estètica i Reparadora amb cinc anys més de formació específica a grans hospitals. Tots ells es sotmeten a una formació mèdica continuada participant en diferents congressos nacionals i internacionals on es presenten totes les novetats en cirurgia estètica facial i corporal.

Cirurgies de la Mama

  • Augment de pit
  • Reducció de pit
  • Elevació de pit

Rinoplàstia Ultrasonica i Rinomodelació

  • Rinoplàstia
  • Rinomodelació ( Sense cirugia)

Lipofilling | rejoveniment i reposició de volum facial

El lipofilling és una de les últimes tècniques en cirurgia i medicina estètica, seus avenços en rejoveniment i reposició de volum facial i corporal són innegables.

Cirurgia corporal

El pas del temps, els canvis de pes i la nostra genètica, poden provocar canvis en el nostre contorn corporal

Medicina estètica corporal

La medicina estètica està vivint un avanç imparable. Ens ofereix tècniques mínimament invasives per millorar, harmonitzar i rejovenir aspectes del cos amb excel·lents resultats.

Cirurgia i estètica facial

Grans canvis o petits retocs; la cirurgia estètica facial, rejoveneix o corregeix aspectes de la nostra cara, que de cap altra manera aconseguiríem millorar.

Què estas buscant?

Demaneu Cita Online

Demaneu Cita Online

Avantatges de la citación Online

  • A qualsevol hora del dia
  • Sense esperes i molt fàcil
  • Tries l'hora que millor et va
  • Pots modificar-la si vols o cancel·lar-la
 

 

Centre Mèdic Rambla Nova

footer1

El projecte del centre es gesta l’any 2009 quan, partint de la idea original i en un procés d’anàlisi en què participen dos col·lectius, es defineixen tots els vessants del projecte, tècniques i perceptives, tenint en compte les visions del metge i el pacient del que ha de ser aquest espai de relació, on l’activitat mèdica ha d’assolir les màximes quotes de satisfacció.

Instal·lacions

footer2

Les 14 consultes es resolen en un únic espai, en alguns casos dividit per una mampara opaca de vidre que separa el propi despatx de la zona d’exploració. Cada consulta compta amb l’equipament apropiat per al diagnòstic o el tractament propis de les especialitats que allotja.

On estem

footer3
© Centre Mèdic Rambla Nova
Rambla Nova, 103 (Edifici Atlàntic)
CP 43001
Tarragona, España
 

Contactar amb nosaltres

footer4
 

Per telèfon

Tel. +34 977 25 00 00 |
Per email
Contactar per formulari

Connecta amb nosaltres

if linkedin 437252if YouTube 191274flickrissue