logov5

Actualitat del centre

El Centre Mèdic Rambla Nova és el resultat del procés de definició de l’espai comú entre les necessitats dels metges i les dels seus pacients.

Els jugadors del Nàstic fan la revisió de pretemporada al Centre Mèdic Rambla Nova

Els futbolistes del primer equip del Nàstic de Tarragona han passat durant aquest estiu per les instal·lacions del Centre Mèdic Rambla Nova per a realitzar els reconeixements mèdics previs a l’inici de la temporada.

El Dr. Carles Hernández, cap de la Unitat de Medicina de l’Esport del Centre Mèdic Rambla Nova i cap dels Serveis Mèdics del Nàstic de Tarragona, ha realitzat les revisions. Aquestes han inclòs una valoració de l’estat dels esportistes en repòs i en plena activitat física. Els jugadors han fet una prova d’esforç que es complementa amb altres proves mèdiques com un ecocardiograma i analítiques de sang.

Des de la primera setmana de juliol, la plantilla del primer equip s’ha visitat al centre abans de començar els entrenaments. La setmana passada van passar el reconeixement els últims fixatges de l’equip, com el davanter croata Elvir Maloku (a la fotografia), jugador de 20 anys procedent del Hadjuk Split.

La Unitat de Medicina de l’Esport del Centre Mèdic Rambla Nova vol recordar la importància que té la realització de controls mèdics per als esportistes tant professionals com amateurs. Aquests són necessaris per detectar problemes de salut ocults, però també des del punt de vista de la prevenció. En aquest sentit, el Centre Mèdic Rambla Nova posa la tecnologia més avançada i un equip mèdic pluridisciplinari a disposició dels esportistes i de tots aquells que vulguin vigilar la seva salut abans de realitzar qualsevol activitat física.

Si vols saber més llegeix aquest article.

Què estas buscant?

Demaneu Cita Online

Demaneu Cita Online

Avantatges de la citación Online

  • A qualsevol hora del dia
  • Sense esperes i molt fàcil
  • Tries l'hora que millor et va
  • Pots modificar-la si vols o cancel·lar-la
 

 

Centre Mèdic Rambla Nova

footer1

El projecte del centre es gesta l’any 2009 quan, partint de la idea original i en un procés d’anàlisi en què participen dos col·lectius, es defineixen tots els vessants del projecte, tècniques i perceptives, tenint en compte les visions del metge i el pacient del que ha de ser aquest espai de relació, on l’activitat mèdica ha d’assolir les màximes quotes de satisfacció.

Instal·lacions

footer2

Les 14 consultes es resolen en un únic espai, en alguns casos dividit per una mampara opaca de vidre que separa el propi despatx de la zona d’exploració. Cada consulta compta amb l’equipament apropiat per al diagnòstic o el tractament propis de les especialitats que allotja.

On estem

footer3
© Centre Mèdic Rambla Nova
Rambla Nova, 103 (Edifici Atlàntic)
CP 43001
Tarragona, España
 

Contactar amb nosaltres

footer4
 

Per telèfon

Tel. +34 977 25 00 00 |
Per email
Contactar per formulari

Connecta amb nosaltres

if linkedin 437252if YouTube 191274flickrissue