logov5

Actualitat del centre

El Centre Mèdic Rambla Nova és el resultat del procés de definició de l’espai comú entre les necessitats dels metges i les dels seus pacients.

M’he de preocupar pel xarampió?

El xarampió és una malaltia vírica altament contagiosa que pot trobar-se a tot el món. La vacunació és la mesura fonamental en la prevenció del xarampió. És molt eficaç i ha condicionat una davallada espectacular del nombre de casos en països desenvolupats.

A les comunitats o països on s’ha inclòs l’administració de la vacuna triple vírica contra el xarampió, les galteres i la rubèola s’ha aconseguit eliminar la malaltia.

A Catalunya, la vacunació triple vírica es va incloure en el calendari vacunal l’any 1981, amb cobertures actualment del 90% amb les dues dosis obligatòries. La primera dosi de la vacuna s’aplica als 12 mesos i la segona dosi, des de l’any 1999, s’administra als 4 anys en comptes dels 11 anys, com es feia anteriorment.

Malauradament, en alguns països els programes de vacunació són incomplets i la malaltia pot ser transmesa per mitjà dels viatgers internacionals. Això ha fet que, en els darrers anys, a Espanya hi hagi hagut algun brot aïllat.

Donada la situació a nivell mundial i tenint en compte que el nostre país té un elevat nombre de viatgers, s’aconsella la vacunació de totes les persones nascudes després de l’any 1966 que no tinguin evidència d’haver passat la malaltia o d’haver estat correctament vacunades amb dues dosis.

Aquesta recomanació va adreçada especialment a persones que viatgin fora d’Espanya, però també als que no viatgeu però no teniu la certesa d’estar vacunats correctament.

Què estas buscant?

Demaneu Cita Online

Demaneu Cita Online

Avantatges de la citación Online

  • A qualsevol hora del dia
  • Sense esperes i molt fàcil
  • Tries l'hora que millor et va
  • Pots modificar-la si vols o cancel·lar-la
 

 

Centre Mèdic Rambla Nova

footer1

El projecte del centre es gesta l’any 2009 quan, partint de la idea original i en un procés d’anàlisi en què participen dos col·lectius, es defineixen tots els vessants del projecte, tècniques i perceptives, tenint en compte les visions del metge i el pacient del que ha de ser aquest espai de relació, on l’activitat mèdica ha d’assolir les màximes quotes de satisfacció.

Instal·lacions

footer2

Les 14 consultes es resolen en un únic espai, en alguns casos dividit per una mampara opaca de vidre que separa el propi despatx de la zona d’exploració. Cada consulta compta amb l’equipament apropiat per al diagnòstic o el tractament propis de les especialitats que allotja.

On estem

footer3
© Centre Mèdic Rambla Nova
Rambla Nova, 103 (Edifici Atlàntic)
CP 43001
Tarragona, España
 

Contactar amb nosaltres

footer4
 

Per telèfon

Tel. +34 977 25 00 00 |
Per email
Contactar per formulari

Connecta amb nosaltres

if linkedin 437252if YouTube 191274flickrissue