logov5

Actualitat del centre

El Centre Mèdic Rambla Nova és el resultat del procés de definició de l’espai comú entre les necessitats dels metges i les dels seus pacients.

La web del Centre Mèdic Rambla Nova aconsegueix el segell HONcode

Després d'una revisió exhaustiva dels continguts de la web del Centre Mèdic Rambla Nova, la Fundació Health On the Net (amb base a Ginebra, Suïssa) ha considerat que aquests són conformes amb els principis del Codi de Conducta HONcode, i per aquest motiu ha emès el corresponent certificat HONcode. Amb aquesta acreditació, la web del Centre Mèdic Rambla Nova queda registrada a MedHunt, el motor de cerca mèdica de la Fundació Health On the Net.

L'objectiu fonamental de la certificació HONcode és millorar la transparència de la informació mèdica publicada a Internet, revisant els processos de producció dels continguts segons un codi ètic que vetlla per la transparència, objectivitat i utilitat de la informació. Alhora, la fundació ofereix eines per accedir a aquesta informació (HONcodeHunt).

El segell HONcode que s'exhibeix a la pàgina inicial d'aquesta web està directament vinculat al certificat original, que es troba en la pròpia web de HON. El procés de certificació no acaba amb la publicació del segell. Per tal d'assegurar el compliment i detectar violacions del codi HONcode, la fundació segueix un procediment de supervisió periòdica. Aquesta revisió pot produir-se en qualsevol moment a causa d'errades tècniques detectades, o bé arran de la denúncia d'un usuari.

Health On the Net (HON) és una organització no governamental, coneguda internacionalment pel seu treball pioner en el camp de l'ètica de la informació sobre salut, en particular per l'establiment del seu codi ètic de conducta, l'HONcode.

La creació de l'HONcode es remunta a 1996 i des d'aleshores ha crescut per esdevenir el codi d'ètica més àmpliament acceptat, amb més difusió i credibilitat, vinculat a la producció de la informació publicada a Internet sobre salut i medicina. L'HONcode va ser concebut pensant en tres grups d'interès: el públic en general, els professionals de la salut i l'editor de continguts. El lloc web de HON (http://www.healthonnet.org/) rep diàriament 27.000 visites de tot el món. Actualment el segell HONcode acredita més de 8.300 llocs certificats, el que equival a més de 10 milions de pàgines corresponents a 102 països.

Què estas buscant?

Demaneu Cita Online

Demaneu Cita Online

Avantatges de la citación Online

  • A qualsevol hora del dia
  • Sense esperes i molt fàcil
  • Tries l'hora que millor et va
  • Pots modificar-la si vols o cancel·lar-la
 

 

Centre Mèdic Rambla Nova

footer1

El projecte del centre es gesta l’any 2009 quan, partint de la idea original i en un procés d’anàlisi en què participen dos col·lectius, es defineixen tots els vessants del projecte, tècniques i perceptives, tenint en compte les visions del metge i el pacient del que ha de ser aquest espai de relació, on l’activitat mèdica ha d’assolir les màximes quotes de satisfacció.

Instal·lacions

footer2

Les 14 consultes es resolen en un únic espai, en alguns casos dividit per una mampara opaca de vidre que separa el propi despatx de la zona d’exploració. Cada consulta compta amb l’equipament apropiat per al diagnòstic o el tractament propis de les especialitats que allotja.

On estem

footer3
© Centre Mèdic Rambla Nova
Rambla Nova, 103 (Edifici Atlàntic)
CP 43001
Tarragona, España
 

Contactar amb nosaltres

footer4
 

Per telèfon

Tel. +34 977 25 00 00 |
Per email
Contactar per formulari

Connecta amb nosaltres

if linkedin 437252if YouTube 191274flickrissue