logov5

Actualitat del centre

El Centre Mèdic Rambla Nova és el resultat del procés de definició de l’espai comú entre les necessitats dels metges i les dels seus pacients.

El Dr. Pau Clavel Laria, especialista en Neurocirurgia, s’incorpora a l’equip de facultatius del Centre Mèdic Rambla Nova

Dr. Clavel

El Dr. Pau Clavel Laria, llicenciat en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Barcelona, va fer l’especialitat de Neurocirurgia a l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau de Barcelona.

Al principi va començar treballant en la cirurgia dels aneurismes i dels tumors cerebrals.

Fa uns 15 anys comença la seva especialització en la cirurgia de columna convertint-se en un dels metges punters i de referència en la cirurgia de columna i molt especialment en la cirurgia de les pròtesis de disc intervertebral lumbar i cervical.

És pioner en la substitució del disc lumbar o cervical degenerat per un implant artificial dissenyat per imitar el disc natural sà, aconseguint preservar el moviment de l’articulació, evitant la degeneració del disc vertebral adjacent, que gràcies a les tècniques d’abordatge anterior, aconsegueix una recuperació postoperatòria menys dolorosa i més ràpida.

Amb la incorporació del Dr. Clavel, el Centre Mèdic Rambla Nova, reforça el seu objectiu d’oferir a Tarragona una assistència mèdica integral de la màxima qualitat.

Què estas buscant?

Demaneu Cita Online

Demaneu Cita Online

Avantatges de la citación Online

  • A qualsevol hora del dia
  • Sense esperes i molt fàcil
  • Tries l'hora que millor et va
  • Pots modificar-la si vols o cancel·lar-la
 

 

Centre Mèdic Rambla Nova

footer1

El projecte del centre es gesta l’any 2009 quan, partint de la idea original i en un procés d’anàlisi en què participen dos col·lectius, es defineixen tots els vessants del projecte, tècniques i perceptives, tenint en compte les visions del metge i el pacient del que ha de ser aquest espai de relació, on l’activitat mèdica ha d’assolir les màximes quotes de satisfacció.

Instal·lacions

footer2

Les 14 consultes es resolen en un únic espai, en alguns casos dividit per una mampara opaca de vidre que separa el propi despatx de la zona d’exploració. Cada consulta compta amb l’equipament apropiat per al diagnòstic o el tractament propis de les especialitats que allotja.

On estem

footer3
© Centre Mèdic Rambla Nova
Rambla Nova, 103 (Edifici Atlàntic)
CP 43001
Tarragona, España
 

Contactar amb nosaltres

footer4
 

Per telèfon

Tel. +34 977 25 00 00 |
Per email
Contactar per formulari

Connecta amb nosaltres

if linkedin 437252if YouTube 191274flickrissue