Esteu aquí

Inici » Els metges

Clavel Laria, Pau

Clavel Laria, Pau

Divendres, 5 Abril 2013 - 14:00

Inicialment els seus interessos van discórrer per la complexa cirurgia vascular dels aneurismes i la cirurgia de tumors de base cranial. Encara avui és convidat a participar com a professor en cursos de cirurgia de base de crani de prestigi, com el que es realitza anualment al Hospital de Cornell a Nova York.

Però fa 15 anys va iniciar el descobriment de la cirurgia de columna, que avui és la seva passió. Es tracta d’un camp molt dinàmic i en contínua evolució.

Esxisteix encara molt terreny per a la innovació i el Dr. Clavel participa aportant idees de forma activa a través d’empreses dedicades al disseny de nous productes com Neosurgery S.L., situada al Parc Tecnològic de Cerdanyola.

Les seves múltiples i llargues estades en EE.UU. han fet que hagi decidit oferir als pacients nord-americans i estrangers la possibilitat de venir a Barcelona a operar-se a través de Barcelona Spine Center, de manera que gairebé 200 pacients estrangers han estat intervinguts en els últims 5 anys.

Va realitzar la seva especialitat via MIR a l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau. Posteriorment va treballar en diferents hospitals de l’àrea metropolitana de Barcelona per tornar el 2003 com a metge adjunt a l’Hospital de Sant Pau, on va romandre fins l’any 2011 en què va decidir agafar un període d’excedència per dedicar-se més i millor als seus pacients i a la pràctica de la cirurgia de columna i, especialment, a la cirurgia de pròtesi de disc lumbar i cervical.

En el seu temps lliure li agrada estar amb la família i els seus amics. També practica esport de manera habitual i el seu favorit córrer i perdres pels camins que ofereix el parc de Collserola.

Una altra de les seves passions és viatjar i periòdicament ha realitzat estades a països d’Àfrica com neurocirurgià voluntari, l’última d’elles al setembre de 2010 a Zanzíbar enviat per NED Fundación.

Formació

• Llicenciat en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Barcelona (1993)
• Títol d’especialista en Neurocirurgia via MIR

La web de Centre Mèdic Rambla Nova té un caràcter divulgatiu i en cap cas substitueix la relació metge-pacient. Davant de qualsevol dubte, consulti amb el seu metge.