logov5

Actualitat del centre

El Centre Mèdic Rambla Nova és el resultat del procés de definició de l’espai comú entre les necessitats dels metges i les dels seus pacients.

Centre Mèdic Rambla Nova incorpora un nou sistema d’atenció telefònica

Com us avançàvem al newsletter de setembre, amb el compromís de millorar el servei de citacions, hem incorporat un nou sistema d’atenció telefònica més sofisticat, que ens ha de permetre atendre totes les vostres trucades. El nou sistema passa de sis a vint-i-cinc línies, augmentant la capacitat de rebre trucades simultànies, i afegeix un mòdul de bústies per a què, quan les operadores estiguin ocupades, pugueu deixar els vostres missatges amb el compromís de ser atesos en el mateix dia, d’aquesta forma no caldrà que espereu al telèfon, ni que hagueu de repetir la trucada. Les trucades que rebreu del centre, contestant els vostres missatges, sortiran totes a través del telèfon 977 25 00 00, el que us permetrà una fàcil identificació. Aquest nou sistema incorpora també un mòdul d’anàlisi amb el que podrem fer un seguiment de la qualitat del servei, avançant-nos a l’evolució del volum de trucades per tal de dimensionar adequadament la capacitat del servei d’atenció telefònica.

Aquest canvi s’emmarca dins de l’objectiu de millorar l’accessibilitat dels nostres pacients als serveis del centre, que com a conseqüència del gran creixement experimentat en aquests primers quatre anys de funcionament ha presentat símptomes de saturació. A més d’aquest nou sistema d’atenció telefònica, estem treballant en la millora de l’accessibilitat a través d’internet i en l’ampliació de la capacitat del quadre mèdic, millores que us anirem presentant en els propers CMRNNews.

Aprofitem per agrair-vos novament la vostra confiança.

Què estas buscant?

Demaneu Cita Online

Demaneu Cita Online

Avantatges de la citación Online

  • A qualsevol hora del dia
  • Sense esperes i molt fàcil
  • Tries l'hora que millor et va
  • Pots modificar-la si vols o cancel·lar-la
 

 

Centre Mèdic Rambla Nova

footer1

El projecte del centre es gesta l’any 2009 quan, partint de la idea original i en un procés d’anàlisi en què participen dos col·lectius, es defineixen tots els vessants del projecte, tècniques i perceptives, tenint en compte les visions del metge i el pacient del que ha de ser aquest espai de relació, on l’activitat mèdica ha d’assolir les màximes quotes de satisfacció.

Instal·lacions

footer2

Les 14 consultes es resolen en un únic espai, en alguns casos dividit per una mampara opaca de vidre que separa el propi despatx de la zona d’exploració. Cada consulta compta amb l’equipament apropiat per al diagnòstic o el tractament propis de les especialitats que allotja.

On estem

footer3
© Centre Mèdic Rambla Nova
Rambla Nova, 103 (Edifici Atlàntic)
CP 43001
Tarragona, España
 

Contactar amb nosaltres

footer4
 

Per telèfon

Tel. +34 977 25 00 00 |
Per email
Contactar per formulari

Connecta amb nosaltres

if linkedin 437252if YouTube 191274flickrissue