logov5

Actualitat del centre

El Centre Mèdic Rambla Nova és el resultat del procés de definició de l’espai comú entre les necessitats dels metges i les dels seus pacients.

Balanç positiu de la campanya de revisions oftalmològiques

Durant el mes d'octubre s'han realitzat al nostre centre revisions gratuïtes de la vista en commemoració del Dia Mundial de la Visió 2013 (WSD, World Sight Day), amb un resultat força esclaridor.

L'objectiu fonamental d'aquest dia commemoratiu és fomentar mesures que ajudin a prevenir o evitar la ceguesa. Fins al 80% de la ceguesa al món és evitable amb mitjans coneguts i rendibles. La nostra campanya de revisions gratuïtes s'ha volgut sumar a aquest objectiu, recordant la importància d'un seguiment periòdic en la prevenció dels problemes de visió.

A continuació us exposem una sèrie de dades sobre el resultat d'aquesta campanya, i us animem a què no deixeu passar properes ocasions per a fer-vos una revisió. Del total de 47 revisions gratuïtes dutes a terme en la campanya:

* Un 23% dels pacients ha requerit revisió del nervi òptic.
* Un 38% dels pacients ha presentat defectes de refracció (miopia, hipermetropia, astigmatisme o presbícia), que són el problema més freqüent. Són corregibles amb lents i, en molts casos, tractables amb cirurgia làser.
* Un 21% dels pacients s’ha diagnosticat de cataractes, que són tractables també amb cirurgia làser.
* Un 10% dels pacients ha presentat lesions en la retina.
* Un 34% dels pacients ha presentat lesions banals a nivell de la conjuntiva i la còrnia.
* Només un 12% dels pacients no ha presentat cap patologia.

Alguns dels problemes diagnosticats són compatibles amb una vida normal i poden tractar-se més endavant, però en la majoria dels casos el tractament és eficaç i pot millorar sensiblement la qualitat de vida del pacient. Cada cas s'ha d'avaluar des del punt de vista mèdic i des de la perspectiva del propi afectat, però per això primer cal arribar a un diagnòstic fent una revisió.

Què estas buscant?

Demaneu Cita Online

Demaneu Cita Online

Avantatges de la citación Online

  • A qualsevol hora del dia
  • Sense esperes i molt fàcil
  • Tries l'hora que millor et va
  • Pots modificar-la si vols o cancel·lar-la
 

 

Centre Mèdic Rambla Nova

footer1

El projecte del centre es gesta l’any 2009 quan, partint de la idea original i en un procés d’anàlisi en què participen dos col·lectius, es defineixen tots els vessants del projecte, tècniques i perceptives, tenint en compte les visions del metge i el pacient del que ha de ser aquest espai de relació, on l’activitat mèdica ha d’assolir les màximes quotes de satisfacció.

Instal·lacions

footer2

Les 14 consultes es resolen en un únic espai, en alguns casos dividit per una mampara opaca de vidre que separa el propi despatx de la zona d’exploració. Cada consulta compta amb l’equipament apropiat per al diagnòstic o el tractament propis de les especialitats que allotja.

On estem

footer3
© Centre Mèdic Rambla Nova
Rambla Nova, 103 (Edifici Atlàntic)
CP 43001
Tarragona, España
 

Contactar amb nosaltres

footer4
 

Per telèfon

Tel. +34 977 25 00 00 |
Per email
Contactar per formulari

Connecta amb nosaltres

if linkedin 437252if YouTube 191274flickrissue