logov5

Actualitat del centre

El Centre Mèdic Rambla Nova és el resultat del procés de definició de l’espai comú entre les necessitats dels metges i les dels seus pacients.

Sufocacions durant la menopausa

Un terç de les dones experimenten sufocacions fins deu anys després de la menopausa.

Les sufocacions són un dels efectes secundaris més desagradables de la menopausa. Un estudi realitzat als EUA publicat a Menopause1 ha assenyalat que les sufocacions són un problema a llarg termini per a moltes dones.

Per a l'estudi, investigadors de la Universitat de Pennsilvània a Filadèlfia van examinar 255 dones durant un període de 16 anys (1996-2012): un 80% (203) va informar sufocacions moderades/severes, un 17% (44) tenia només sufocacions lleus i un 3% (8) no tenia aquesta simptomatologia.

Les sufocacions moderades/severes van continuar, de mitjana, gairebé cinc anys després de la menopausa. No obstant això, més d'un terç de les dones experimenten sufocacions moderades/severes durant deu anys o més.

Les guies actuals recomanen que la teràpia hormonal, el tractament mèdic primari per les sufocacions, no continuï per més de tres a cinc anys. El tractament d'aquesta simptomatologia climatèrica ha de ser individualitzat.

Bibliografia bàsica
[1] E. W. Freeman et al. «Risk of long-term hot flashes after natural menopause: evidence from the Penn Ovarian Aging Study cohort», Menopause, vol. 21, n.º 9, pp. 924-932, sep. 2014.

Què estas buscant?

Demaneu Cita Online

Demaneu Cita Online

Avantatges de la citación Online

  • A qualsevol hora del dia
  • Sense esperes i molt fàcil
  • Tries l'hora que millor et va
  • Pots modificar-la si vols o cancel·lar-la
 

 

Centre Mèdic Rambla Nova

footer1

El projecte del centre es gesta l’any 2009 quan, partint de la idea original i en un procés d’anàlisi en què participen dos col·lectius, es defineixen tots els vessants del projecte, tècniques i perceptives, tenint en compte les visions del metge i el pacient del que ha de ser aquest espai de relació, on l’activitat mèdica ha d’assolir les màximes quotes de satisfacció.

Instal·lacions

footer2

Les 14 consultes es resolen en un únic espai, en alguns casos dividit per una mampara opaca de vidre que separa el propi despatx de la zona d’exploració. Cada consulta compta amb l’equipament apropiat per al diagnòstic o el tractament propis de les especialitats que allotja.

On estem

footer3
© Centre Mèdic Rambla Nova
Rambla Nova, 103 (Edifici Atlàntic)
CP 43001
Tarragona, España
 

Contactar amb nosaltres

footer4
 

Per telèfon

Tel. +34 977 25 00 00 |
Per email
Contactar per formulari

Connecta amb nosaltres

if linkedin 437252if YouTube 191274flickrissue