logov5

Actualitat del centre

El Centre Mèdic Rambla Nova és el resultat del procés de definició de l’espai comú entre les necessitats dels metges i les dels seus pacients.

Éxit de la xerrada sobre la medicina de l'esport i el tennis

Dintre del cicle de Xerrades sobre Medicina de l'Esport, el passat 27 d'abril va tenir lloc al Club de Tennis Tarragona una xerrada aplicada a les disciplines esportives que es realitzen al club i a la seva patologia. A la xerrada hi van participar diferents especialistes: el Dr. Carles Hernández (responsable de la Unitat de Medicina de l'Esport), la Sra. Marisa Adán (Podologia), la Sra. Núria Guillén (Nutrició i Dietètica), el Dr. Miguel Ángel Esparza (Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia), el Dr. Ignasi Català (Neurocirurgia), la Dra. Elena Calero (Medicina Física i Rehabilitació) i el Dr. Jordi Mercé (Cardiologia), i va comptar amb l'assistència d'un bon nombre de socis, que es van mostrar interessats en repetir la iniciativa per a aprofundir en alguns dels temes.

Amb aquest tipus d'activitats el Centre Mèdic Rambla Nova reafirma el seu compromís amb la divulgació de la prevenció i les bones pràctiques en l’esport. A la vegada els socis del Club Tennis Tarragona gaudeixen de condicions preferents en els serveis que ofereix el centre. En aquesta línia, i tal com vam anunciar, el Centre Mèdic Rambla Nova dona suport a les activitats esportives del Club Tennis Tarragona com a patrocinador principal de l’Escola de Tennis i Pàdel, i en particular del Circuit Juvenil d’Estiu del 29 de juliol al 3 d’agost.

Què estas buscant?

Demaneu Cita Online

Demaneu Cita Online

Avantatges de la citación Online

  • A qualsevol hora del dia
  • Sense esperes i molt fàcil
  • Tries l'hora que millor et va
  • Pots modificar-la si vols o cancel·lar-la
 

 

Centre Mèdic Rambla Nova

footer1

El projecte del centre es gesta l’any 2009 quan, partint de la idea original i en un procés d’anàlisi en què participen dos col·lectius, es defineixen tots els vessants del projecte, tècniques i perceptives, tenint en compte les visions del metge i el pacient del que ha de ser aquest espai de relació, on l’activitat mèdica ha d’assolir les màximes quotes de satisfacció.

Instal·lacions

footer2

Les 14 consultes es resolen en un únic espai, en alguns casos dividit per una mampara opaca de vidre que separa el propi despatx de la zona d’exploració. Cada consulta compta amb l’equipament apropiat per al diagnòstic o el tractament propis de les especialitats que allotja.

On estem

footer3
© Centre Mèdic Rambla Nova
Rambla Nova, 103 (Edifici Atlàntic)
CP 43001
Tarragona, España
 

Contactar amb nosaltres

footer4
 

Per telèfon

Tel. +34 977 25 00 00 |
Per email
Contactar per formulari

Connecta amb nosaltres

if linkedin 437252if YouTube 191274flickrissue