logov5

Actualitat del centre

El Centre Mèdic Rambla Nova és el resultat del procés de definició de l’espai comú entre les necessitats dels metges i les dels seus pacients.

Conjuntivitis al·lèrgica

Durant els mesos de primavera es produeix la pol·linització de moltes plantes i amb això l'època en que les al·lèrgies tenen una major incidència sobre la població. Segons dades de l'OMS (Organització Mundial de la Salut) i de la Societat Espanyola d'Al·lergologia i Immunologia Clínica (SEAIC), un de cada quatre espanyols pateix aquest tipus d'al·lèrgia estacional, que afecta d'una manera especialment virulent al sistema ocular. Picors, sequedat, llagrimeig, ulls vermells i visió borrosa són els principals símptomes associats a la conjuntivitis al·lèrgica.

Les al·lèrgies oculars interfereixen al desenvolupament de les activitats diàries tant en els adults com en els nens, en els que es detectarà una menor vitalitat o un cert cansament després de l'exposició als factors al·lèrgens. La millor manera de prevenir els símptomes de la conjuntivitis al·lèrgica i minimitzar el seu impacte és evitar, en la mesura del possible, estar en contacte amb l'agent desencadenant. Per a això es recomana romandre en llocs tancats, utilitzar ulleres de sol grans i envoltants i rentar-nos freqüentment les mans amb aigua i sabó, especialment quan canviem d'ambient o ens exposem a agents als quals no estiguem habituats. En el cas dels nens cal procurar tancar finestres i evitar que els petits juguin en parcs o jardins en les franges de màxima concentració, primera hora del matí o última de la tarda.

Així mateix, determinar el tipus d'al·lèrgia ocular és fonamental per poder afrontar-la amb precisió i efectivitat, pel que si sentim algun dels símptomes, és important acudir a l'oftalmòleg i al·lergòleg perquè puguin determinar el tractament i l'al·lergen que l'ha provocat.

Què estas buscant?

Demaneu Cita Online

Demaneu Cita Online

Avantatges de la citación Online

  • A qualsevol hora del dia
  • Sense esperes i molt fàcil
  • Tries l'hora que millor et va
  • Pots modificar-la si vols o cancel·lar-la
 

 

Centre Mèdic Rambla Nova

footer1

El projecte del centre es gesta l’any 2009 quan, partint de la idea original i en un procés d’anàlisi en què participen dos col·lectius, es defineixen tots els vessants del projecte, tècniques i perceptives, tenint en compte les visions del metge i el pacient del que ha de ser aquest espai de relació, on l’activitat mèdica ha d’assolir les màximes quotes de satisfacció.

Instal·lacions

footer2

Les 14 consultes es resolen en un únic espai, en alguns casos dividit per una mampara opaca de vidre que separa el propi despatx de la zona d’exploració. Cada consulta compta amb l’equipament apropiat per al diagnòstic o el tractament propis de les especialitats que allotja.

On estem

footer3
© Centre Mèdic Rambla Nova
Rambla Nova, 103 (Edifici Atlàntic)
CP 43001
Tarragona, España
 

Contactar amb nosaltres

footer4
 

Per telèfon

Tel. +34 977 25 00 00 |
Per email
Contactar per formulari

Connecta amb nosaltres

if linkedin 437252if YouTube 191274flickrissue