logov5

Actualitat del centre

El Centre Mèdic Rambla Nova és el resultat del procés de definició de l’espai comú entre les necessitats dels metges i les dels seus pacients.

El 4 de febrer, Dia Mundial contra el Càncer

Coincidint amb la celebració del Dia Mundial contra el Càncer, cada 4 de febrer l'Organització Mundial de la Salut (OMS) i la Unió Internacional contra el Càncer col·laboren per a promoure recursos contra aquesta malaltia i per a conscienciar a la població de la incidència del càncer i com podem ajudar a prevenir-lo.

El càncer és una de les principals causes de mort a tot el mon. Cada any es diagnostiquen al voltant de 12 milions de persones de càncer, de les quals acaben en mort entre 7 i 8 milions.

El diagnòstic precoç redueix la mortalitat per càncer, i almenys un 40% dels càncers es poden prevenir. Aquesta prevenció es fa sobretot tenint en compte els factors de risc modificables, com ara el tabaquisme, el sedentarisme, el sobrepès i el consum d'alcohol.

Tabaquisme

El tabaquisme és el factor de risc evitable que provoca més morts per càncer a tot el món. El tabac provoca molts tipus de càncer: pulmó, esòfag, laringe, cordes vocals, bufeta, pàncreas, estomac i coll de cèrvix.

Activitat física, alimentació i sobrepès

Les dietes riques en fruites i verdures poden tenir un efecte protector contra alguns tipus de càncer.

Pel contrari, el consum de carns vermelles pot estar associat a un major risc de càncer colo-rectal.

Una activitat física regular i una dieta sana poden ajudar a reduir el risc de càncer.

Consum d’alcohol

El consum elevat d’alcohol és un factor de risc per càncer de boca, faringe, esòfag, fetge, colon i mama. La incidència té relació amb el sexe, principalment per la quantitat d’alcohol consumit, i és més freqüent en homes que en dones.

Infeccions

L'hepatitis B i C poden provocar càncer de fetge, la infecció pel virus del papil·loma humà, càncer de coll d’úter i la bactèria de l’Helicobacter Pylori augmenta el risc de càncer d’estomac. En aquests casos, la millor prevenció és la vacunació.

Radiacions

Les radiacions ultra-violetes, i en especial les solars, son carcinògenes i provoquen els principals càncers de pell com el carcinoma basocel·lular, espinocel·lular i melanoma.

El Centre Mèdic Rambla Nova vol col·laborar en la celebració del Dia Mundial contra el Càncer amb la Jornada sobre "El Càncer de Pulmó”, un dels càncers amb major mortalitat en la població, especialment entre els fumadors. Aquesta jornada tindrà lloc el proper dimecres dia 6 de febrer a les 19.30 hores, en la Cambra de Comerç de Tarragona.

Què estas buscant?

Demaneu Cita Online

Demaneu Cita Online

Avantatges de la citación Online

  • A qualsevol hora del dia
  • Sense esperes i molt fàcil
  • Tries l'hora que millor et va
  • Pots modificar-la si vols o cancel·lar-la
 

 

Centre Mèdic Rambla Nova

footer1

El projecte del centre es gesta l’any 2009 quan, partint de la idea original i en un procés d’anàlisi en què participen dos col·lectius, es defineixen tots els vessants del projecte, tècniques i perceptives, tenint en compte les visions del metge i el pacient del que ha de ser aquest espai de relació, on l’activitat mèdica ha d’assolir les màximes quotes de satisfacció.

Instal·lacions

footer2

Les 14 consultes es resolen en un únic espai, en alguns casos dividit per una mampara opaca de vidre que separa el propi despatx de la zona d’exploració. Cada consulta compta amb l’equipament apropiat per al diagnòstic o el tractament propis de les especialitats que allotja.

On estem

footer3
© Centre Mèdic Rambla Nova
Rambla Nova, 103 (Edifici Atlàntic)
CP 43001
Tarragona, España
 

Contactar amb nosaltres

footer4
 

Per telèfon

Tel. +34 977 25 00 00 |
Per email
Contactar per formulari

Connecta amb nosaltres

if linkedin 437252if YouTube 191274flickrissue