logov5

Actualitat del centre

El Centre Mèdic Rambla Nova és el resultat del procés de definició de l’espai comú entre les necessitats dels metges i les dels seus pacients.

Campanya de l'Euromelanoma per la prevenció del Càncer de Pell: consulta gratuïta

El principal lema de la campanya Euromelanoma 2015 llançat per l'Acadèmia Espanyola de Dermatologia i Venereologia és "El càncer de pell es pot veure, detecta-ho a temps, es pot tractar" i el seu objectiu és sensibilitzar la població, ja que és el tumor més freqüent en el cos humà amb una mortalitat de 8-10 casos per cada 100.000 habitants. Així mateix, una de cada 15 persones que revisa les seves lunars pateix algun tipus de melanoma, dels quals el 90% són curables si es detecten a temps.

En suport a aquesta campanya, l'àrea de Dermatologia del Centre Mèdic Rambla Nova inicia unes revisions gratuïtes de problemes de la pell.

Si teniu problemes a la pell o en creieu tenir, us convidem a què visiteu al nostre especialista en Dermatologia de forma gratuïta durant el mes de juny.

Per sol·licitar una consulta gratuïta per problemes de pell podeu trucar al 977 25 00 00, o bé enviar el següent formulari fent clic aquí.

També podeu escoltar l'exposició que va fer el Dr. Àlvar Veà, especialista en Dermatologia al Centre Mèdic Rambla Nova, al programa "El Matí de Tarragona Ràdio", fent clic aquí.

Què estas buscant?

Demaneu Cita Online

Demaneu Cita Online

Avantatges de la citación Online

  • A qualsevol hora del dia
  • Sense esperes i molt fàcil
  • Tries l'hora que millor et va
  • Pots modificar-la si vols o cancel·lar-la
 

 

Centre Mèdic Rambla Nova

footer1

El projecte del centre es gesta l’any 2009 quan, partint de la idea original i en un procés d’anàlisi en què participen dos col·lectius, es defineixen tots els vessants del projecte, tècniques i perceptives, tenint en compte les visions del metge i el pacient del que ha de ser aquest espai de relació, on l’activitat mèdica ha d’assolir les màximes quotes de satisfacció.

Instal·lacions

footer2

Les 14 consultes es resolen en un únic espai, en alguns casos dividit per una mampara opaca de vidre que separa el propi despatx de la zona d’exploració. Cada consulta compta amb l’equipament apropiat per al diagnòstic o el tractament propis de les especialitats que allotja.

On estem

footer3
© Centre Mèdic Rambla Nova
Rambla Nova, 103 (Edifici Atlàntic)
CP 43001
Tarragona, España
 

Contactar amb nosaltres

footer4
 

Per telèfon

Tel. +34 977 25 00 00 |
Per email
Contactar per formulari

Connecta amb nosaltres

if linkedin 437252if YouTube 191274flickrissue