logov5

Actualitat del centre

El Centre Mèdic Rambla Nova és el resultat del procés de definició de l’espai comú entre les necessitats dels metges i les dels seus pacients.

Què és l'osteopatia?

L'osteopatia és una disciplina terapèutica amb grans coneixements de l'anatomia i fisiologia del cos humà i dels diferents mecanismes de producció de les malalties i la consegüent aplicació de les tècniques de normalització d'aquestes funcions alterades.

La Llei de l'artèria

La osteopatia es regeix per l'anomenada "llei de l'artèria" (tot trastorn orgànic i visceral prové d'una mala irrigació sanguínia) i tracta l'ésser humà d'una forma global, restablint l'equilibri dels sistemes afectats (múscul esquelètic, visceral, nerviós ...), utilitzant tècniques de teràpia manual per a això.

No només "Petem Ossos"!

Dins d'aquestes tècniques que utilitzen els osteòpates es troba la manipulació vertebral (el que erròniament coneix la gent com "petar els ossos") que és la tècnica indicada per tractar el sistema musculo esquelètic. Aquesta tècnica no és la més utilitzada pels osteòpates que utilitzen també les tècniques viscerals i cranials entre les seves tècniques de treball.

La manipulació vertebral o tècnica de correcció de la subluxació vertebral és la maniobra d'elecció dels quiropràctics, que són els terapeutes que apliquen la "llei del nervi" (consideren que la compressió de les arrels nervioses a la columna vertebral són les responsables de totes les patologies que patim). I que a diferència dels osteòpates basen el seu tractament exclusivament en el "ajust" d'aquests desajustos vertebrals.

En què et pot ajudar l'osteopatia?

Les principals patologies que podem tractar amb l'osteopatia són:

  1. Sistema múscul esquelètic: lumbàlgies, cervicàlgies, contractures musculars tendinitis i lesions d'espatlla ...
  2. Sistema visceral: restrenyiment, regle dolorosa, molèsties intestinals, trastorns digestius ...
  3. Sistema crani-sacral: Cefalees, vertigen, articulació temporomandibular ...

En el meu cas en particular no realitzo tècniques de manipulació a la zona cervical, sinó que la tracto amb tècniques cranials i funcionals (ja que considero aquestes altres tècniques menys arriscades per tractar aquesta zona per l'existència de les artèries cervicals).

Les sessions tenen una durada de 45 minuts i recomano unes 3 sessions en un termini de 2 mesos per assolir els objectius (encara que les bones sensacions en acabar una sessió poden ser immediates).

Us recomano que proveu l'osteopatia com a tècnica de tractament, després d'haver visitat al vostre metge especialista i que aquests vegin a la nostra professió com una eina més per arribar a un objectiu comú que és "ACTIVAR LA CAPACITAT DE autosanació" de l'individu.

Què estas buscant?

Demaneu Cita Online

Demaneu Cita Online

Avantatges de la citación Online

  • A qualsevol hora del dia
  • Sense esperes i molt fàcil
  • Tries l'hora que millor et va
  • Pots modificar-la si vols o cancel·lar-la
 

 

Centre Mèdic Rambla Nova

footer1

El projecte del centre es gesta l’any 2009 quan, partint de la idea original i en un procés d’anàlisi en què participen dos col·lectius, es defineixen tots els vessants del projecte, tècniques i perceptives, tenint en compte les visions del metge i el pacient del que ha de ser aquest espai de relació, on l’activitat mèdica ha d’assolir les màximes quotes de satisfacció.

Instal·lacions

footer2

Les 14 consultes es resolen en un únic espai, en alguns casos dividit per una mampara opaca de vidre que separa el propi despatx de la zona d’exploració. Cada consulta compta amb l’equipament apropiat per al diagnòstic o el tractament propis de les especialitats que allotja.

On estem

footer3
© Centre Mèdic Rambla Nova
Rambla Nova, 103 (Edifici Atlàntic)
CP 43001
Tarragona, España
 

Contactar amb nosaltres

footer4
 

Per telèfon

Tel. +34 977 25 00 00 |
Per email
Contactar per formulari

Connecta amb nosaltres

if linkedin 437252if YouTube 191274flickrissue