logov5

Actualitat del centre

El Centre Mèdic Rambla Nova és el resultat del procés de definició de l’espai comú entre les necessitats dels metges i les dels seus pacients.

I després de Nadal, què mengem?

Després de les festes de Nadal, els bons propòsits es multipliquen per començar a fer règim, apuntar-se a un gimnàs o deixar de fumar. De vegades aquests propòsits es queden en això, en propòsits. El que sí que podem canviar és la nostra manera d'alimentar-nos com a punt de partida d'un canvi d'hàbits més general.

Tot comença quan hem d'anar a comprar el menjar. Intentem comprar el màxim de productes frescos, a verduleries o al mercat, omplint el cistell de verdura i fruita. A l'hivern la varietat és més limitada, tot i que en les taronges, bròquil, tomàquets, pastanagues i pebrots hi ha una font molt important d'anti-oxidants. Els fruits secs, com les nous o avellanes, són complements dietètics que ens ajuden a millorar l'estat cardiovascular i metabòlic. Les carxofes són una font de fibra i diürètiques. Les pomes i les peres en les seves diferents varietats sempre són un valor segur. Els brous vegetals naturals ens hidrataran i complementen els àpats de forma equilibrada. Intentem no comprar precuinats que, a la vegada que més cars, són rics en greixos poc desitjables i molt calòrics. Oblidem per un temps els embotits. Descobrim el peix. No cal que ens fixem en els peixos més cars com el rap o el llenguado. Les palaies, el llucet, la maire, les cintes o les sardines són font de proteïnes i complementen a la perfecció amb verdures i fècules. Cuinem senzill: bullit, al vapor, a la planxa… Evitem fregits i salses. Disminuïm el consum d'alcohol ja que és una font de calories innecessàries i nocives en excés. Beure abundant aigua ens ajudarà a eliminar toxines.

Aquest pot ser un començament per a decidir-nos a iniciar un règim, tot i que menjar de forma saludable hauria de ser el normal durant tot l'any.

Què estas buscant?

Demaneu Cita Online

Demaneu Cita Online

Avantatges de la citación Online

  • A qualsevol hora del dia
  • Sense esperes i molt fàcil
  • Tries l'hora que millor et va
  • Pots modificar-la si vols o cancel·lar-la
 

 

Centre Mèdic Rambla Nova

footer1

El projecte del centre es gesta l’any 2009 quan, partint de la idea original i en un procés d’anàlisi en què participen dos col·lectius, es defineixen tots els vessants del projecte, tècniques i perceptives, tenint en compte les visions del metge i el pacient del que ha de ser aquest espai de relació, on l’activitat mèdica ha d’assolir les màximes quotes de satisfacció.

Instal·lacions

footer2

Les 14 consultes es resolen en un únic espai, en alguns casos dividit per una mampara opaca de vidre que separa el propi despatx de la zona d’exploració. Cada consulta compta amb l’equipament apropiat per al diagnòstic o el tractament propis de les especialitats que allotja.

On estem

footer3
© Centre Mèdic Rambla Nova
Rambla Nova, 103 (Edifici Atlàntic)
CP 43001
Tarragona, España
 

Contactar amb nosaltres

footer4
 

Per telèfon

Tel. +34 977 25 00 00 |
Per email
Contactar per formulari

Connecta amb nosaltres

if linkedin 437252if YouTube 191274flickrissue