logov5

Actualitat del centre

El Centre Mèdic Rambla Nova és el resultat del procés de definició de l’espai comú entre les necessitats dels metges i les dels seus pacients.

"In albis", fotografies de JR Fontana al Centre Mèdic Rambla Nova. SCAN Tarragona 2014

Descobrint els edificis coberts

El Centre Mèdic Rambla Nova s'uneix als actes del Festival SCAN d'enguany amb una mostra de fotografies de JR Fontana. S'exposa una col·lecció d'edificis en procés de rehabilitació, amb la façana recoberta amb lones. Malgrat que les fotos s'han pres en onze països diferents, en totes s'ha fet servir un mateix tipus de lona de color blanc.

Aquestes lones blanques que donen títol a l'exposició es converteixen, mentre dura l'obra, en una imatge alternativa de l'edifici força diferent a la seva habitual. Només queda a la vista el joc sota la llum de la naturalesa tèxtil de les cobertures, una experiència efímera que val la pena enregistrar. I fer-ho amb la pel•lícula tradicional en blanc i negre sembla una decisió adient.

Davant la sèrie fotogràfica així recopilada, l'espectador pot trobar-se que no té manera de reconèixer si està davant d'uns apartaments a centreeuropa, una biblioteca a Escandinàvia o un hospital anglosaxó.

Es farà una presentació amb l'autor el proper dissabte 18 d'octubre a les 12h.

L'exposició romandrà oberta del 18 d'octubre al 21 de desembre en horari de 9 a 21h amb entrada lliure.

Què estas buscant?

Demaneu Cita Online

Demaneu Cita Online

Avantatges de la citación Online

  • A qualsevol hora del dia
  • Sense esperes i molt fàcil
  • Tries l'hora que millor et va
  • Pots modificar-la si vols o cancel·lar-la
 

 

Centre Mèdic Rambla Nova

footer1

El projecte del centre es gesta l’any 2009 quan, partint de la idea original i en un procés d’anàlisi en què participen dos col·lectius, es defineixen tots els vessants del projecte, tècniques i perceptives, tenint en compte les visions del metge i el pacient del que ha de ser aquest espai de relació, on l’activitat mèdica ha d’assolir les màximes quotes de satisfacció.

Instal·lacions

footer2

Les 14 consultes es resolen en un únic espai, en alguns casos dividit per una mampara opaca de vidre que separa el propi despatx de la zona d’exploració. Cada consulta compta amb l’equipament apropiat per al diagnòstic o el tractament propis de les especialitats que allotja.

On estem

footer3
© Centre Mèdic Rambla Nova
Rambla Nova, 103 (Edifici Atlàntic)
CP 43001
Tarragona, España
 

Contactar amb nosaltres

footer4
 

Per telèfon

Tel. +34 977 25 00 00 |
Per email
Contactar per formulari

Connecta amb nosaltres

if linkedin 437252if YouTube 191274flickrissue