logov5

Actualitat del centre

El Centre Mèdic Rambla Nova és el resultat del procés de definició de l’espai comú entre les necessitats dels metges i les dels seus pacients.

El Centre Mèdic Rambla Nova sobrepassa els 35.000 pacients

El passat mes de desembre es va registrar al Centre Mèdic Rambla Nova el pacient número 35.500, una fita que consolida el paper del centre com a referent dintre de l'oferta sanitària del territori i que premia el treball i l'esforç invertits des que va iniciar la seva activitat.

Una de les claus de l'èxit d'aquest centre ha estat l'amplitud del quadre mèdic des del primer dia, amb especialistes de reconegut prestigi que disposen de la millor tecnologia diagnòstica disponible.

Una de les àrees amb més volum de pacients és la de pediatria, que inclou les àrees específiques de cardiologia, endocrinologia, gastroenterologia i neurologia pediàtriques i treballa coordinadament amb les especialitats de cirurgia pediàtrica, cirurgia ortopèdica pediàtrica i psicologia infanto-juvenil.

Què estas buscant?

Demaneu Cita Online

Demaneu Cita Online

Avantatges de la citación Online

  • A qualsevol hora del dia
  • Sense esperes i molt fàcil
  • Tries l'hora que millor et va
  • Pots modificar-la si vols o cancel·lar-la
 

 

Centre Mèdic Rambla Nova

footer1

El projecte del centre es gesta l’any 2009 quan, partint de la idea original i en un procés d’anàlisi en què participen dos col·lectius, es defineixen tots els vessants del projecte, tècniques i perceptives, tenint en compte les visions del metge i el pacient del que ha de ser aquest espai de relació, on l’activitat mèdica ha d’assolir les màximes quotes de satisfacció.

Instal·lacions

footer2

Les 14 consultes es resolen en un únic espai, en alguns casos dividit per una mampara opaca de vidre que separa el propi despatx de la zona d’exploració. Cada consulta compta amb l’equipament apropiat per al diagnòstic o el tractament propis de les especialitats que allotja.

On estem

footer3
© Centre Mèdic Rambla Nova
Rambla Nova, 103 (Edifici Atlàntic)
CP 43001
Tarragona, España
 

Contactar amb nosaltres

footer4
 

Per telèfon

Tel. +34 977 25 00 00 |
Per email
Contactar per formulari

Connecta amb nosaltres

if linkedin 437252if YouTube 191274flickrissue