logov5

Actualitat del centre

El Centre Mèdic Rambla Nova és el resultat del procés de definició de l’espai comú entre les necessitats dels metges i les dels seus pacients.

Xerrada: Roncar. Pot ser una malaltia?

El passat dia 11 de juny es va celebrar l'última de les Xerrades Saludables, que s'han realitzat a l'espai Mútua Salut de la Mútua General de Catalunya, dedicada aquest cop al problema de Roncar i al fet de donar-li importància a aquest problema.

L'acte va ser presentat i moderat per la responsable de l'oficina de Tarragona, al carrer Pare Palau, 5.

La Dra. Teresa Maria Argemí, especialista en Medicina Interna, va fer una exposició sobre que roncar no és només un soroll molest, sinó que pot ser un signe de malaltia greu com és l'apnea obstructiva del son. Aquesta pot comportar problemes importants de salut i disminuir les expectatives de vida d'aquells que la pateixen: cansament, depressió, falta de concentració i pèrdua de memòria, alteració del desig sexual, hipertensió, accidents cervell vasculars, tromboembolisme, infarts de miocardi, etc.

La jornada va posar l'accent en la importància de la detecció dels símptomes, com són el ronc fort i crònic, les parades respiratòries i la sensació de no haver dormit bé.

Què estas buscant?

Demaneu Cita Online

Demaneu Cita Online

Avantatges de la citación Online

  • A qualsevol hora del dia
  • Sense esperes i molt fàcil
  • Tries l'hora que millor et va
  • Pots modificar-la si vols o cancel·lar-la
 

 

Centre Mèdic Rambla Nova

footer1

El projecte del centre es gesta l’any 2009 quan, partint de la idea original i en un procés d’anàlisi en què participen dos col·lectius, es defineixen tots els vessants del projecte, tècniques i perceptives, tenint en compte les visions del metge i el pacient del que ha de ser aquest espai de relació, on l’activitat mèdica ha d’assolir les màximes quotes de satisfacció.

Instal·lacions

footer2

Les 14 consultes es resolen en un únic espai, en alguns casos dividit per una mampara opaca de vidre que separa el propi despatx de la zona d’exploració. Cada consulta compta amb l’equipament apropiat per al diagnòstic o el tractament propis de les especialitats que allotja.

On estem

footer3
© Centre Mèdic Rambla Nova
Rambla Nova, 103 (Edifici Atlàntic)
CP 43001
Tarragona, España
 

Contactar amb nosaltres

footer4
 

Per telèfon

Tel. +34 977 25 00 00 |
Per email
Contactar per formulari

Connecta amb nosaltres

if linkedin 437252if YouTube 191274flickrissue