logov5

Actualitat del centre

El Centre Mèdic Rambla Nova és el resultat del procés de definició de l’espai comú entre les necessitats dels metges i les dels seus pacients.

Xavier Fontanet Royo, diplomat en Fiseoterapia i especialista en Osteopatia, s'incorpora a l'equip del Centre Mèdic Rambla Nova

Xavier Fontanet Royo va néixer a Tarragona el 1970. Va estudiar Batxillerat en el Col·legi La Salle de Tarragona i COU a el Col·legi SPEH de Barcelona.

Diplomat en Fisioteràpia per l'Escola Universitària Gimbernat de Barcelona (1994). Màster en Osteopatia per l'Escola Universitària Gimbernat de Barcelona (2008).

Va iniciar la seva tasca professional, ja d'estudiant a l'Hospital de la Creu Roja de Tarragona.

Acabats els seus estudis va treballar a la Residència Casablanca Tarragona, a la Mútua Metal·lúrgica de Cabrils (Barcelona) i es va iniciar com a professional liberal i associat al Centre "Medica de Tarragona".

En aquest temps va exercir a més de gestor de diversos fisioterapeutes en Mútues, Residències i Clubs esportius.

L'any 2004 va obrir el seu propi centre de fisioteràpia MEDICINA I fisioteràpia FONTANET, a Tarragona.

La seva qualitat de diplomat en Fisioteràpia i el Màster en Osteopatia, ofereixen nous serveis d'Osteopatia, massatges i punció seca. Tot això, com sempre, amb l'objectiu d'oferir a Tarragona una assistència mèdica integral de la màxima qualitat.

Què estas buscant?

Demaneu Cita Online

Demaneu Cita Online

Avantatges de la citación Online

  • A qualsevol hora del dia
  • Sense esperes i molt fàcil
  • Tries l'hora que millor et va
  • Pots modificar-la si vols o cancel·lar-la
 

 

Centre Mèdic Rambla Nova

footer1

El projecte del centre es gesta l’any 2009 quan, partint de la idea original i en un procés d’anàlisi en què participen dos col·lectius, es defineixen tots els vessants del projecte, tècniques i perceptives, tenint en compte les visions del metge i el pacient del que ha de ser aquest espai de relació, on l’activitat mèdica ha d’assolir les màximes quotes de satisfacció.

Instal·lacions

footer2

Les 14 consultes es resolen en un únic espai, en alguns casos dividit per una mampara opaca de vidre que separa el propi despatx de la zona d’exploració. Cada consulta compta amb l’equipament apropiat per al diagnòstic o el tractament propis de les especialitats que allotja.

On estem

footer3
© Centre Mèdic Rambla Nova
Rambla Nova, 103 (Edifici Atlàntic)
CP 43001
Tarragona, España
 

Contactar amb nosaltres

footer4
 

Per telèfon

Tel. +34 977 25 00 00 |
Per email
Contactar per formulari

Connecta amb nosaltres

if linkedin 437252if YouTube 191274flickrissue