logov5

Actualitat del centre

El Centre Mèdic Rambla Nova és el resultat del procés de definició de l’espai comú entre les necessitats dels metges i les dels seus pacients.

Nova secció de testimonis

El Centre Mèdic Rambla Nova inicia una nova secció en la seva web, promocionada a través de les xarxes socials i dels fulletons informatius, dedicada a donar veu als pacients del centre. Els testimonis dels nostres pacients són una informació fonamental per a la millora continuada del servei, i també un canal molt valorat pels futurs pacients, que necessiten i agraeixen conèixer l'experiència d'altres persones abans d'iniciar un procediment.

El primer testimoni és d'un pacient de la Unitat d'Endoscòpia Digestiva, que ens explica com li van diagnosticar una diverticulosi i, gràcies a la colonoscòpia, viu amb total normalitat i ha evitat que un procés benigne esdevingui un problema greu. Per a consultar aquest testimoni feu clic aquí.

Si esteu interessats en donar a conèixer la vostra experiència, si us plau empleneu aquest formulari i estarem encantats de posar-nos en contacte amb vosaltres el més aviat possible.

Què estas buscant?

Demaneu Cita Online

Demaneu Cita Online

Avantatges de la citación Online

  • A qualsevol hora del dia
  • Sense esperes i molt fàcil
  • Tries l'hora que millor et va
  • Pots modificar-la si vols o cancel·lar-la
 

 

Centre Mèdic Rambla Nova

footer1

El projecte del centre es gesta l’any 2009 quan, partint de la idea original i en un procés d’anàlisi en què participen dos col·lectius, es defineixen tots els vessants del projecte, tècniques i perceptives, tenint en compte les visions del metge i el pacient del que ha de ser aquest espai de relació, on l’activitat mèdica ha d’assolir les màximes quotes de satisfacció.

Instal·lacions

footer2

Les 14 consultes es resolen en un únic espai, en alguns casos dividit per una mampara opaca de vidre que separa el propi despatx de la zona d’exploració. Cada consulta compta amb l’equipament apropiat per al diagnòstic o el tractament propis de les especialitats que allotja.

On estem

footer3
© Centre Mèdic Rambla Nova
Rambla Nova, 103 (Edifici Atlàntic)
CP 43001
Tarragona, España
 

Contactar amb nosaltres

footer4
 

Per telèfon

Tel. +34 977 25 00 00 |
Per email
Contactar per formulari

Connecta amb nosaltres

if linkedin 437252if YouTube 191274flickrissue