logov5

Actualitat del centre

El Centre Mèdic Rambla Nova és el resultat del procés de definició de l’espai comú entre les necessitats dels metges i les dels seus pacients.

El Dr. Gleser i la Dra. Amoroso, especialistes en Pediatria, s’incorporen a l’equip de facultatius del Centre Mèdic Rambla Nova

El Dr. Carlos Gleser, llicenciat en Medicina per la Facultat de Medicina de la UNBA (Universitat de Buenos Aires) i especialista en Pediatria, s’ha incorporat al Centre Mèdic Rambla Nova juntament amb la Dra. Cristina Amoroso, llicenciada en Medicina també per la Facultat de Medicina de la UNBA i especialitat en Pediatria.

El Dr. Gleser compagina la seva activitat al centre amb el CAP Vilafranca del Penedès i l'Hospital General de Vic, i la Dra. Amoroso ho fa actualment amb l'Hospital del Vendrell.

Amb la incorporació del Dr. Gleser i la Dra. Amoroso, el Centre Mèdic Rambla Nova reforça el seu objectiu d’oferir a Tarragona una assistència mèdica integral de la màxima qualitat. La Dra. Amoroso també us ofereix aquest mes un interessant article sobre l'alletament matern.

Què estas buscant?

Demaneu Cita Online

Demaneu Cita Online

Avantatges de la citación Online

  • A qualsevol hora del dia
  • Sense esperes i molt fàcil
  • Tries l'hora que millor et va
  • Pots modificar-la si vols o cancel·lar-la
 

 

Centre Mèdic Rambla Nova

footer1

El projecte del centre es gesta l’any 2009 quan, partint de la idea original i en un procés d’anàlisi en què participen dos col·lectius, es defineixen tots els vessants del projecte, tècniques i perceptives, tenint en compte les visions del metge i el pacient del que ha de ser aquest espai de relació, on l’activitat mèdica ha d’assolir les màximes quotes de satisfacció.

Instal·lacions

footer2

Les 14 consultes es resolen en un únic espai, en alguns casos dividit per una mampara opaca de vidre que separa el propi despatx de la zona d’exploració. Cada consulta compta amb l’equipament apropiat per al diagnòstic o el tractament propis de les especialitats que allotja.

On estem

footer3
© Centre Mèdic Rambla Nova
Rambla Nova, 103 (Edifici Atlàntic)
CP 43001
Tarragona, España
 

Contactar amb nosaltres

footer4
 

Per telèfon

Tel. +34 977 25 00 00 |
Per email
Contactar per formulari

Connecta amb nosaltres

if linkedin 437252if YouTube 191274flickrissue