logov5

Actualitat del centre

El Centre Mèdic Rambla Nova és el resultat del procés de definició de l’espai comú entre les necessitats dels metges i les dels seus pacients.

Setmana Mundial de la Lactància Materna: Consulta gratuïta sobre la lactància

De l'1 al 7 d'agost se celebra a més de 170 països la Setmana Mundial de la Lactància Materna, destinada a fomentar la lactància materna, o natural, i a millorar la salut dels nadons de tot el món, i és per això que el Centre Mèdic Rambla Nova, us ofereix una consulta gratuïta sobre la lactància materna durant el mes d'agost.

El lema per a aquest anys és "Alletar i treballar: aconseguim que sigui possible!" i té la intenció d'informar i ajudar les dones i a la societat a que el treball no sigui un impediment perquè els nadons puguin seguir sent alletats quan la mare torna a la feina.

La lactància natural és la millor manera de proporcionar al nadó els nutrients que necessita. L'OMS la recomana com manera exclusiva d'alimentació durant els 6 primers mesos de vida; a partir de llavors es recomana seguir amb la lactància materna fins als 2 anys, com a mínim, complementada adequadament amb altres aliments innocus.

Els objectius de la Setmana Mundial de la Lactància Materna 2015:

  1. Unir els esforços multi-dimensionals de tots els sectors per facilitar que les dones puguin treballar i alletar en tot lloc.
  2. Desenvolupar accions per part d'ocupadors / ores que siguin Amigables amb les Famílies / Nadons / i Mares, i que donin suport activament a les mares treballadores perquè continuïn alletant.
  3. Informar sobre els últims avenços en la tutela i protecció dels Drets de Maternitat a tot el món i crear consciència sobre la necessitat d'enfortir les legislacions nacionals i la seva aplicació.
  4. Compartir, facilitar i enfortir les pràctiques que ajuden a la lactància materna de les dones que treballen en els sectors informals.
  5. Comprometre i treballar amb grups específics, com ara: de Drets de les Treballadores, de Dones, de Joves i Sindicats per protegir els drets de lactància materna de les dones en els seus llocs de treball.

Per sol·licitar una consulta gratuïta sobre la lactància materna podeu trucar al 977 25 00 00, o bé enviar el següent formulari fent clic aquí.

Si voleu més informació sobre el que es pretén i com es pretén aconseguir, en aquesta Setmana Mundial de la Lactància Materna, podeu veure el document de WABA que la promociona, aquí.

Què estas buscant?

Demaneu Cita Online

Demaneu Cita Online

Avantatges de la citación Online

  • A qualsevol hora del dia
  • Sense esperes i molt fàcil
  • Tries l'hora que millor et va
  • Pots modificar-la si vols o cancel·lar-la
 

 

Centre Mèdic Rambla Nova

footer1

El projecte del centre es gesta l’any 2009 quan, partint de la idea original i en un procés d’anàlisi en què participen dos col·lectius, es defineixen tots els vessants del projecte, tècniques i perceptives, tenint en compte les visions del metge i el pacient del que ha de ser aquest espai de relació, on l’activitat mèdica ha d’assolir les màximes quotes de satisfacció.

Instal·lacions

footer2

Les 14 consultes es resolen en un únic espai, en alguns casos dividit per una mampara opaca de vidre que separa el propi despatx de la zona d’exploració. Cada consulta compta amb l’equipament apropiat per al diagnòstic o el tractament propis de les especialitats que allotja.

On estem

footer3
© Centre Mèdic Rambla Nova
Rambla Nova, 103 (Edifici Atlàntic)
CP 43001
Tarragona, España
 

Contactar amb nosaltres

footer4
 

Per telèfon

Tel. +34 977 25 00 00 |
Per email
Contactar per formulari

Connecta amb nosaltres

if linkedin 437252if YouTube 191274flickrissue