logov5

Actualitat del centre

El Centre Mèdic Rambla Nova és el resultat del procés de definició de l’espai comú entre les necessitats dels metges i les dels seus pacients.

Revisions mèdiques per empreses

Revisions mèdiques per a executius

La Unitat de Revisions Mèdiques del Centre Mèdic Rambla Nova, conscient de la importància que té per a les organitzacions el capital humà, ofereix un programa específic de revisions mèdiques preventives per a què les empreses el puguin incloure al paquet retributiu dels seus directius i professionals d’alt nivell.

L’estrès, fruit de la pressió que genera la gestió diària i la presa continuada de decisions, és un dels principals factors de risc de les alteracions de la salut, facilitant l’aparició o l’avanç de determinades malalties o estimulant conductes poc saludables.

Les revisions mèdiques són programes individuals i personalitzats, adaptats a cada pacient en funció de l'edat, el sexe, els antecedents familiars i els hàbits de conducta, incorporant les seves inquietuds personals.

L’objectiu de les revisions és diagnosticar de forma precoç aquelles malalties que encara no presenten símptomes, millorant el seu pronòstic i/o identificar factors de risc que poden desenvolupar-les en el futur, proposant conductes saludables per protegir, promoure i mantenir la salut, proporcionant seguretat al pacient i al seu entorn personal i professional.

Revisions mèdiques personalitzades

El programa de revisions mèdiques per a executius es basa en la identificació de tres franges d’edat i la distinció entre homes i dones. A partir d’aquestes categories, les revisions s’ajusten a cada pacient en funció de l’entrevista prèvia amb el metge coordinador.

Menys de 40

• Visita amb l’especialista en Medicina Interna (història clínica, ECG i espirometria)
• Proves de laboratori (anàlisi de sang i orina)
• Visita amb l’especialista en Otorinolaringologia (audiometria i fibronasolaringoscòpia)
• Visita amb l’especialista en Oftalmologia (agudesa visual, optometria, pressió intraocular, motilitat ocular, biomicroscòpia, fondoscòpia)
• Visita amb l'especialista en Obstetrícia i Ginecologia (ecografia ginecològica i citologia)
• Altres proves d’imatge (ecografia abdominal i radiografia de tòrax)

Dels 40 als 50, inclou les proves anteriors, més:

• Visita amb l’especialista en Urologia, només en homes (ecografia prostàtica)
• Visita amb l’especialista en Cardiologia (ecocardiografia, ECG, prova d'esforç)
• Altres proves d'imatge (TAC toràcic enlloc de la radiografia, mamografia només en dones)

Més de 50, inclou les proves anteriors, més:

• Visita amb l’especialista en Angiologia i Cirurgia Vascular (ecografia-doppler de TSA i de les artèries poplítees)
• Visita amb l’especialista en Aparell Digestiu (colonoscòpia amb sedació)
• Altres proves d'imatge (densitometria òssia, només en dones)

Les revisions es poden adaptar als requeriments i les necessitats particulars de cada empresa.

La Unitat de Revisions Mèdiques del Centre Mèdic Rambla Nova està integrada per metges especialistes de cada àrea, coordinats per la Dra. Teresa Maria Argemí, especialista en Medicina Interna. El centre disposa dels mitjans diagnòstics més avançats per a l’estudi de cada òrgan o sistema [Llegir més].

Beneficis per a l’empresa i per al professional

Les revisions mèdiques incorporades a la retribució dels professionals contribueix doblement a la salut de l’empresa. Per una banda, la cura de la salut permet als professionals gaudir de les millors condicions per afrontar les seves responsabilitats amb intensitat i continuïtat, i per altra, facilita que elements valuosos de l’organització reforcin el seu compromís amb la companyia, retenint el seu talent, millorant la posició de l’empresa respecte de la competència.

Les revisions mèdiques són el complement proactiu de l’assegurança de salut de l’empresa, permeten a l’executiu tenir el control de la seva salut, identificant i modificant els seus factors de risc i actuant de manera precoç sobre les possibles malalties, aconseguint, si és el cas, millorar substancialment els pronòstics.

El Centre Mèdic Rambla Nova s’encarrega de realitzar totes les gestions per garantir que el professional no s’hagi de preocupar per res, i per a què la programació de la revisió s’adapti a la seva agenda, desenvolupant-se de manera compacta en un sol matí.

Confidencialitat

El resultat de les revisions és confidencial i serà lliurat al pacient. En cap cas s’informarà a l’empresa.

Si us interessa saber més detalls sobre les revisions mèdiques per a executius o voleu estudiar el vostre cas particular, si us plau posar-vos en contacte amb nosaltres a través del següent  formulari, i un responsable es posarà en contacte amb vosaltres el més aviat possible.

Què estas buscant?

Demaneu Cita Online

Demaneu Cita Online

Avantatges de la citación Online

  • A qualsevol hora del dia
  • Sense esperes i molt fàcil
  • Tries l'hora que millor et va
  • Pots modificar-la si vols o cancel·lar-la
 

 

Centre Mèdic Rambla Nova

footer1

El projecte del centre es gesta l’any 2009 quan, partint de la idea original i en un procés d’anàlisi en què participen dos col·lectius, es defineixen tots els vessants del projecte, tècniques i perceptives, tenint en compte les visions del metge i el pacient del que ha de ser aquest espai de relació, on l’activitat mèdica ha d’assolir les màximes quotes de satisfacció.

Instal·lacions

footer2

Les 14 consultes es resolen en un únic espai, en alguns casos dividit per una mampara opaca de vidre que separa el propi despatx de la zona d’exploració. Cada consulta compta amb l’equipament apropiat per al diagnòstic o el tractament propis de les especialitats que allotja.

On estem

footer3
© Centre Mèdic Rambla Nova
Rambla Nova, 103 (Edifici Atlàntic)
CP 43001
Tarragona, España
 

Contactar amb nosaltres

footer4
 

Per telèfon

Tel. +34 977 25 00 00 |
Per email
Contactar per formulari

Connecta amb nosaltres

if linkedin 437252if YouTube 191274flickrissue