logov5

Actualitat del centre

El Centre Mèdic Rambla Nova és el resultat del procés de definició de l’espai comú entre les necessitats dels metges i les dels seus pacients.

Revisions gratuïtes de la vista el 13 d'octubre

El 13 d'octubre se celebra el dia mundial de la visió. Segons afirma l'Organització Mundial de la Salut prop del 75 per cent dels problemes que van ocasionar pèrdua de la capacitat visual i ceguera podrien haver estat previnguts o tractats a temps. A Espanya, per exemple, un terç dels ciutadans sofreix algun problema visual sense corregir o deficientment corregit, que podria ser resolt. Malgrat aquestes dades, els espanyols són els ciutadans de la Unió Europea que menys es preocupen per la seva salut visual i només un 8% acudeix periòdicament a realitzar-se revisions de la vista.

En aquest sentit, durant la jornada de dijous 13 d'octubre, de 9.30 a 13.30 hores, es realitzaran revisions gratuïtes en la unitat d'oftalmologia del Centre Mèdic Rambla Nova a aquelles persones que ho desitgin. La revisió consisteix en una avaluació ocular que mesurarà l'agudesa visual, la pressió intraocular, la refracció objectiva i subjectiva i la visió binocular, i té com a objectiu detectar possibles alteracions visuals.

Els problemes refractius (miopia, hipermetropia i astigmatisme) són els trastorns més comuns entre els espanyols; la miopia afecta un 32% dels ciutadans mentre que l'astigmatisme i la hipermetropia un 60% i un 10% respectivament. Però sens dubte, una de les afeccions més estesa entre les persones de més de 40 anys és la vista cansada o presbícia. Es calcula que més del 65% dels espanyols majors de 45 anys, més de 30 milions de persones, la sofreixen. A més, com és una patologia lligada al procés d'envelliment és inevitable, per la qual cosa tothom tard o d'hora acaba patint-la.

Per sol·licitar una revisió ocular gratuïta podeu trucar al 977 25 00 00, o bé enviar el següent formulari fent clic aquí.

Què estas buscant?

Demaneu Cita Online

Demaneu Cita Online

Avantatges de la citación Online

  • A qualsevol hora del dia
  • Sense esperes i molt fàcil
  • Tries l'hora que millor et va
  • Pots modificar-la si vols o cancel·lar-la
 

 

Centre Mèdic Rambla Nova

footer1

El projecte del centre es gesta l’any 2009 quan, partint de la idea original i en un procés d’anàlisi en què participen dos col·lectius, es defineixen tots els vessants del projecte, tècniques i perceptives, tenint en compte les visions del metge i el pacient del que ha de ser aquest espai de relació, on l’activitat mèdica ha d’assolir les màximes quotes de satisfacció.

Instal·lacions

footer2

Les 14 consultes es resolen en un únic espai, en alguns casos dividit per una mampara opaca de vidre que separa el propi despatx de la zona d’exploració. Cada consulta compta amb l’equipament apropiat per al diagnòstic o el tractament propis de les especialitats que allotja.

On estem

footer3
© Centre Mèdic Rambla Nova
Rambla Nova, 103 (Edifici Atlàntic)
CP 43001
Tarragona, España
 

Contactar amb nosaltres

footer4
 

Per telèfon

Tel. +34 977 25 00 00 |
Per email
Contactar per formulari

Connecta amb nosaltres

if linkedin 437252if YouTube 191274flickrissue