logov5

Actualitat del centre

El Centre Mèdic Rambla Nova és el resultat del procés de definició de l’espai comú entre les necessitats dels metges i les dels seus pacients.

El Centre Mèdic Rambla Nova sobrepassa els 50.000 pacients

El Centre Mèdic Rambla Nova ha atès recentment el pacient número 50.000, una fita que consolida el paper del centre com a referent dintre de l’oferta sanitària del territori però que també l’encoratja a continuar treballant en la millora constant de la qualitat assistencial.

El pacient número 50.000 ha estat un nen de 10 anys que va ser atès pel Dr. Ramon Servalls, especialista en Pediatria, divendres 22 de juliol. La Directora Mèdica, la Dra. Teresa Maria Argemí, i el Dr. Servalls li van fer entrega d’un petit obsequi per tal d’agrair, a ell i als seus pares, la confiança dipositada en el centre.

Durant els seus quasi cinc anys d’activitat, el Centre Mèdic Rambla Nova ha atès 202.653 visites i 4.924 procediments de cirurgia menor ambulatòria. Aquest volum creixent de visites i procediments suposa un repte constant per millorar l’atenció als usuaris i la seva experiència assistencial. Sent molt conscients d’aquest desafiament, el centre ha incorporat en els últims temps diverses millores com ara un reforç del servei de citacions, amb la implantació d’un nou sistema d’atenció telefònica; la incorporació progressiva de nous professionals al quadre mèdic, i està treballant en la implantació d’una nova aplicació mòbil que permetrà la realització de tot tipus de gestions d’una forma ràpida i còmoda.

Des del Centre Mèdic Rambla Nova agraïm a tots i cadascun dels nostres 50.000 pacients la confiança dipositada en nosaltres.

Què estas buscant?

Demaneu Cita Online

Demaneu Cita Online

Avantatges de la citación Online

  • A qualsevol hora del dia
  • Sense esperes i molt fàcil
  • Tries l'hora que millor et va
  • Pots modificar-la si vols o cancel·lar-la
 

 

Centre Mèdic Rambla Nova

footer1

El projecte del centre es gesta l’any 2009 quan, partint de la idea original i en un procés d’anàlisi en què participen dos col·lectius, es defineixen tots els vessants del projecte, tècniques i perceptives, tenint en compte les visions del metge i el pacient del que ha de ser aquest espai de relació, on l’activitat mèdica ha d’assolir les màximes quotes de satisfacció.

Instal·lacions

footer2

Les 14 consultes es resolen en un únic espai, en alguns casos dividit per una mampara opaca de vidre que separa el propi despatx de la zona d’exploració. Cada consulta compta amb l’equipament apropiat per al diagnòstic o el tractament propis de les especialitats que allotja.

On estem

footer3
© Centre Mèdic Rambla Nova
Rambla Nova, 103 (Edifici Atlàntic)
CP 43001
Tarragona, España
 

Contactar amb nosaltres

footer4
 

Per telèfon

Tel. +34 977 25 00 00 |
Per email
Contactar per formulari

Connecta amb nosaltres

if linkedin 437252if YouTube 191274flickrissue