logov5

Actualitat del centre

El Centre Mèdic Rambla Nova és el resultat del procés de definició de l’espai comú entre les necessitats dels metges i les dels seus pacients.

Conveni de col·laboració entre el Club Tennis Tarragona i Centre Mèdic Rambla Nova

Centre Mèdic Rambla Nova donarà suport a les activitats esportives del Club Tennis Tarragona com a patrocinador principal de l’Escola de Tennis i Pàdel, l’acord inclou el patrocini del Circuit Juvenil d’Estiu del 29 de juliol al 3 d’agost.

Amb aquest conveni el Centre Mèdic Rambla Nova reafirma el seu compromís amb la promoció de l’esport entre els més joves com a mitjà per assolir una vida saludable. A la vegada els socis del Club Tennis Tarragona gaudiran de condicions preferents en els serveis que ofereix el centre.

“Ens il·lusiona molt col·laborar amb una escola que des de fa quasi 50 anys ha format a molts nens i nenes en la pràctica de l’esport a la nostra ciutat”, comentà Félix Mesalles, conseller delegat del centre durant l’acte de presentació de l’acord al que van assistir David Valeriano, gerent del Club Tennis Tarragona, el Dr. Carles Hernàndez, metge responsable de la Unitat de Medicina de l’Esport i la Dra. Teresa Maria Argemí, coordinadora mèdica de Centre Mèdic Rambla Nova.

Què estas buscant?

Demaneu Cita Online

Demaneu Cita Online

Avantatges de la citación Online

  • A qualsevol hora del dia
  • Sense esperes i molt fàcil
  • Tries l'hora que millor et va
  • Pots modificar-la si vols o cancel·lar-la
 

 

Centre Mèdic Rambla Nova

footer1

El projecte del centre es gesta l’any 2009 quan, partint de la idea original i en un procés d’anàlisi en què participen dos col·lectius, es defineixen tots els vessants del projecte, tècniques i perceptives, tenint en compte les visions del metge i el pacient del que ha de ser aquest espai de relació, on l’activitat mèdica ha d’assolir les màximes quotes de satisfacció.

Instal·lacions

footer2

Les 14 consultes es resolen en un únic espai, en alguns casos dividit per una mampara opaca de vidre que separa el propi despatx de la zona d’exploració. Cada consulta compta amb l’equipament apropiat per al diagnòstic o el tractament propis de les especialitats que allotja.

On estem

footer3
© Centre Mèdic Rambla Nova
Rambla Nova, 103 (Edifici Atlàntic)
CP 43001
Tarragona, España
 

Contactar amb nosaltres

footer4
 

Per telèfon

Tel. +34 977 25 00 00 |
Per email
Contactar per formulari

Connecta amb nosaltres

if linkedin 437252if YouTube 191274flickrissue