logov5

Actualitat del centre

El Centre Mèdic Rambla Nova és el resultat del procés de definició de l’espai comú entre les necessitats dels metges i les dels seus pacients.

Centre Mèdic Rambla Nova incorpora nous facultatius per reforçar les àrees de Medicina Familiar i Pediatria

El Centre Mèdic Rambla Nova ha ampliat recentment el seu quadre mèdic amb la incorporació de dos nous facultatius. Es tracta del Dr. Carles García Gonzalo, especialista en Medicina Familiar i Comunitària, i de la Dra. María del Carmen Pérez Rivares, que s’incorpora a l’àrea de Pediatria com especialista en Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia, per tal de complementar i potenciar l’atenció als més petits.

El Dr. García és metge de família a l’Equip d’Atenció Primària de Les Borges del Camp (Institut Català de la Salut), del qual és Director des de l’any 1995. També és el Director, des del 2011, de la Unitat Funcional dels quatre Equips d’Atenció Primària rurals de l’Institut Català de la Salut a les comarques del Baix Camp i el Priorat.

Per la seva banda, la Dra. Pérez ha treballat durant la seva carrera com a metge adjunt de l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona, en l’especialitat de Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia, i com a metge adjunt de l’Hospital Sant Joan de Déu de Martorell, a la Unitat d’Ortopèdia i Traumatologia Infantil. Des de setembre de 2012, és adjunta al Servei de Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia de l’Hospital Universitari Joan XXIII de Tarragona.

Amb aquesta extensió del quadre mèdic, el centre amplia la cobertura d’aquestes especialitats, alhora que continua treballant amb l’objectiu d’oferir una assistència mèdica integral de màxima qualitat als seus usuaris. El Centre Mèdic Rambla Nova és un dels centres de referència en assistència mèdica integral de la demarcació de Tarragona amb un quadre mèdic conformat per més de 70 facultatius pertanyents a més de 40 especialitats diferents.

Què estas buscant?

Demaneu Cita Online

Demaneu Cita Online

Avantatges de la citación Online

  • A qualsevol hora del dia
  • Sense esperes i molt fàcil
  • Tries l'hora que millor et va
  • Pots modificar-la si vols o cancel·lar-la
 

 

Centre Mèdic Rambla Nova

footer1

El projecte del centre es gesta l’any 2009 quan, partint de la idea original i en un procés d’anàlisi en què participen dos col·lectius, es defineixen tots els vessants del projecte, tècniques i perceptives, tenint en compte les visions del metge i el pacient del que ha de ser aquest espai de relació, on l’activitat mèdica ha d’assolir les màximes quotes de satisfacció.

Instal·lacions

footer2

Les 14 consultes es resolen en un únic espai, en alguns casos dividit per una mampara opaca de vidre que separa el propi despatx de la zona d’exploració. Cada consulta compta amb l’equipament apropiat per al diagnòstic o el tractament propis de les especialitats que allotja.

On estem

footer3
© Centre Mèdic Rambla Nova
Rambla Nova, 103 (Edifici Atlàntic)
CP 43001
Tarragona, España
 

Contactar amb nosaltres

footer4
 

Per telèfon

Tel. +34 977 25 00 00 |
Per email
Contactar per formulari

Connecta amb nosaltres

if linkedin 437252if YouTube 191274flickrissue