logov5

Actualitat del centre

El Centre Mèdic Rambla Nova és el resultat del procés de definició de l’espai comú entre les necessitats dels metges i les dels seus pacients.

Aprèn a aprimar-te sense perdre la salut

Un dels propòsits de moltes persones abans de l'estiu és aprimar-se. La clau per a aprimar-se resideix en no renunciar al plaer dels plats lleugers i gustosos i que la dieta es pugui compaginar amb el dia a dia amb la resta de la família i els amics.

Moltes persones comencen la dieta amb molta motivació, però al cap de poc temps apareix la sensació de frustració i fracàs, quan no s'ha aconseguit l'objectiu que es buscava. No es tracta de baixar de pes ràpidament, sinó d'aprendre a aprimar-se correctament. El més important és perdre el greix del nostre cos i l'excés de líquids, tenint en compte el que ens recomana l'Organització Mundial de la Salut, perdre pes a poc a poc (entre 500 g i 1 kg per setmana). L'èxit està en la disciplina i en aprendre a tenir uns bons hàbits alimentaris. No n'hi ha prou amb menjar menys calories per a aconseguir el nostre objectiu.

Moltes de les dietes hipocalòriques limiten l'acte d'alimentar-se gaudint de la varietat alimentària i de les relacions socials. Una dieta dissociada o hiperproteica o dietes que anomenem “miracle”, trenquen amb la cultura i els hàbits de cada persona. Per aquest motiu val la pena aprimar-se de forma individual, contemplar una manera de menjar equilibrada, saludable i que serveixi com a eina per utilitzar-la durant anys.

La pèrdua de pes saludable s'ha de basar en tres punts bàsics: alimentació hipocalòrica i equilibrada, exercici físic i una relació saludable amb el menjar. La pregunta "què he de menjar avui?" no ha de representar un problema. L'objectiu és seguir unes pautes dietètiques coherents que assegurin una aportació nutricional suficient i que no ens facin canviar molt el que mengem habitualment a casa.

El dietista-nutricionista és el professional que s'encarrega de l'entrenament dietètic, de l'educació nutricional, de dissenyar les eines necessàries per seguir una dieta individualitzada i equilibrada, i ensenyar a seguir unes bones pautes conductuals davant del menjar. De vegades és inclús necessària l'ajuda d'un psicòleg o psiquiatra, a més d'un metge o endocrí que ens controli els paràmetres analítics i descarti altres problemes que ens puguin provocar un augment de pes.

Què estas buscant?

Demaneu Cita Online

Demaneu Cita Online

Avantatges de la citación Online

  • A qualsevol hora del dia
  • Sense esperes i molt fàcil
  • Tries l'hora que millor et va
  • Pots modificar-la si vols o cancel·lar-la
 

 

Centre Mèdic Rambla Nova

footer1

El projecte del centre es gesta l’any 2009 quan, partint de la idea original i en un procés d’anàlisi en què participen dos col·lectius, es defineixen tots els vessants del projecte, tècniques i perceptives, tenint en compte les visions del metge i el pacient del que ha de ser aquest espai de relació, on l’activitat mèdica ha d’assolir les màximes quotes de satisfacció.

Instal·lacions

footer2

Les 14 consultes es resolen en un únic espai, en alguns casos dividit per una mampara opaca de vidre que separa el propi despatx de la zona d’exploració. Cada consulta compta amb l’equipament apropiat per al diagnòstic o el tractament propis de les especialitats que allotja.

On estem

footer3
© Centre Mèdic Rambla Nova
Rambla Nova, 103 (Edifici Atlàntic)
CP 43001
Tarragona, España
 

Contactar amb nosaltres

footer4
 

Per telèfon

Tel. +34 977 25 00 00 |
Per email
Contactar per formulari

Connecta amb nosaltres

if linkedin 437252if YouTube 191274flickrissue